Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Jandarma yakalıyor

ASAYİŞ 11.02.2018 - 12:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3867+ kez okundu.
 

Jandarma yakalıyor

Jandarma huzur denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

AYDIN– Aydın’ın Kuyucak ilçesinde, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği yol uygulamasında çok sayıda suçtan sabıkaları olan iki şüpheli ruhsatsız silahlarla yakalandı. Edinilen bilgiye göre; Kuyucak ilçe Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince, Kuyucak ilçesi MYO önünde jandarma - polis müşterek yol kontrol noktasında durdurulan araç içerisinde bulunan S.E. ve B.S’nni kimlik sorguları yapıldı. Yapılan GBT sorgusunda S.E’nin fuhşa teşvik etmek ve yaptırmak dahil 5 ayrı suçtan, şüpheli B.S’nin ise suç işlemek amacıyla örgüt kurma, resmi belgede sahtecilik dahil 13 ayrı suçtan sabıkası olduğu tespit edildi. Şüphelilerin üzerlerinden 2 adet ruhsatsız tabanca ile bu silahlara ait 43 adet fişek ve 1 adet bıçak ele geçirildi. Adli makamların talimatı ile suç eşyalarına el konulurken; şüpheliler ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.
Jandarma huzur denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

AYDIN– Aydın’ın Kuyucak ilçesinde, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği yol uygulamasında çok sayıda suçtan sabıkaları olan iki şüpheli ruhsatsız silahlarla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Kuyucak ilçe Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince, Kuyucak ilçesi MYO önünde jandarma - polis müşterek yol kontrol noktasında durdurulan araç içerisinde bulunan S.E. ve B.S’nni kimlik sorguları yapıldı. Yapılan GBT sorgusunda S.E’nin fuhşa teşvik etmek ve yaptırmak dahil 5 ayrı suçtan, şüpheli B.S’nin ise suç işlemek amacıyla örgüt kurma, resmi belgede sahtecilik dahil 13 ayrı suçtan sabıkası olduğu tespit edildi.

Şüphelilerin üzerlerinden 2 adet ruhsatsız tabanca ile bu silahlara ait 43 adet fişek ve 1 adet bıçak ele geçirildi. Adli makamların talimatı ile suç eşyalarına el konulurken; şüpheliler ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.