Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Jandarma vatandaşı bilgilendirdi

ASAYİŞ 01.12.2018 - 18:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2274+ kez okundu.
 

Jandarma vatandaşı bilgilendirdi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı “En mutlu gününüz, en kötü gün olmasın” sloganı ile Kuyucak’ta vatandaşları bilgilendirdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nca, Düğünlerde Silah Kullanımı, yerinde emniyet ve asayiş hizmetlerinin etkinliğinin artırılması, sosyal medya ile telefon dolandırıcılığı ile ilgili proje kapsamında Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, tüm mahalle muhtarları kamu kuruluş temsilcileri sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katılımıyla proje bilgilendirmesi sunumu gerçekleştirildi. Projede özellikle düğünlerde ateş etme olaylarının önüne geçilmesi için "En mutlu gününüz, En kötü gün olmasın" sloganı ile vatandaşlar bilgilendirilerek bu konuda uyarıldı.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı “En mutlu gününüz, en kötü gün olmasın” sloganı ile Kuyucak’ta vatandaşları bilgilendirdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nca, Düğünlerde Silah Kullanımı, yerinde emniyet ve asayiş hizmetlerinin etkinliğinin artırılması, sosyal medya ile telefon dolandırıcılığı ile ilgili proje kapsamında Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, tüm mahalle muhtarları kamu kuruluş temsilcileri sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katılımıyla proje bilgilendirmesi sunumu gerçekleştirildi.

Projede özellikle düğünlerde ateş etme olaylarının önüne geçilmesi için "En mutlu gününüz, En kötü gün olmasın" sloganı ile vatandaşlar bilgilendirilerek bu konuda uyarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.