Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Jandarma uyuşturucuya göz açtırmıyor

ASAYİŞ 02.11.2017 - 16:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2855+ kez okundu.
 

Jandarma uyuşturucuya göz açtırmıyor

Aydın’ın Söke, Nazilli ve Efeler ilçelerinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği yol kontrol ve arama faaliyetleri sırasında çok sayıda uyuşturucu maddeyle yakalanan 6 şüpheli gözaltına alındı.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre; jandarma ekipleri tarafından icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetlerinde Efeler ilçesi Kuyulu Mahallesinde bir otomobil içerisinde M.D. ve K.E. isimli şüphelilerin yapılan üst aramasında üzerinde 80 gram bonzai uyuşturucu madde, 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan bong düzeneği ve 1 adet ruhsatsız tabanca ve 13 adet tabanca mermisi yakalandı. Başka bir araçta yapılan aramada Y.B., M.T. ve S.I. isimli şüphelilerin yapılan üst aramasında üzerlerinde 2 adet jelatin kağıda sarılmış vaziyette 24 gram kristal uyuşturucu madde ile 1 adet  kurusıkı tabanca yakalandı. Söke ilçesinde ise jandarma trafik timince M.D. isimli araç sürücüsüne uyuşturucu ve uyarıcı maddenin etkisinde ve ehliyetsiz araba kullanmaktan 4 bin 143 TL para cezası, Y.B’ye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan bin 763 TL para cezası kesildi. Şüpheliler adli makamların talimatı ile ifadelerinin alınmasına müteakip adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Jandarma KOM Şube ekiplerince Nazilli ilçe merkezinde S.Ü. isimli şüphelinin kullandığı aracı takibi sırasında şüphelinin araçtan indikten sonra cebinden çıkardığı bir cismi yere atması üzerine yapılan kontrolde sigara jelatinine sarılı vaziyette yaklaşık 1 gram kristal diye tabir edilen uyuşturucu madde olduğu tespit edildi. Şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.
Aydın’ın Söke, Nazilli ve Efeler ilçelerinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği yol kontrol ve arama faaliyetleri sırasında çok sayıda uyuşturucu maddeyle yakalanan 6 şüpheli gözaltına alındı.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre; jandarma ekipleri tarafından icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetlerinde Efeler ilçesi Kuyulu Mahallesinde bir otomobil içerisinde M.D. ve K.E. isimli şüphelilerin yapılan üst aramasında üzerinde 80 gram bonzai uyuşturucu madde, 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan bong düzeneği ve 1 adet ruhsatsız tabanca ve 13 adet tabanca mermisi yakalandı. Başka bir araçta yapılan aramada Y.B., M.T. ve S.I. isimli şüphelilerin yapılan üst aramasında üzerlerinde 2 adet jelatin kağıda sarılmış vaziyette 24 gram kristal uyuşturucu madde ile 1 adet  kurusıkı tabanca yakalandı.

Söke ilçesinde ise jandarma trafik timince M.D. isimli araç sürücüsüne uyuşturucu ve uyarıcı maddenin etkisinde ve ehliyetsiz araba kullanmaktan 4 bin 143 TL para cezası, Y.B’ye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan bin 763 TL para cezası kesildi. Şüpheliler adli makamların talimatı ile ifadelerinin alınmasına müteakip adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Jandarma KOM Şube ekiplerince Nazilli ilçe merkezinde S.Ü. isimli şüphelinin kullandığı aracı takibi sırasında şüphelinin araçtan indikten sonra cebinden çıkardığı bir cismi yere atması üzerine yapılan kontrolde sigara jelatinine sarılı vaziyette yaklaşık 1 gram kristal diye tabir edilen uyuşturucu madde olduğu tespit edildi. Şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.