Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Jandarma komutanına FETÖ gözaltısı

ASAYİŞ 10.01.2019 - 20:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3724+ kez okundu.
 

Jandarma komutanına FETÖ gözaltısı

Kuşadası İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Ş., Yalova’da sürdürülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında Kuşadası İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Ş. hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Harekete geçen Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Ekipleri, Yüzbaşı Murat Ş.’yi askeri lojmanlardaki evinde gözaltına aldı. Murat Ş.’nin adresinde yapılan aramalarda bilgisayarına ve dijital materyallere el konuldu. İfade işlemleri için KOM Şube Müdürlüğü’ne getirilen Murat Ş.'nin Yalova'ya gönderileceği öğrenildi. Yalova’da Çiftlikköy İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Yüzbaşı Murat Ş., 2 yıl önce Kuşadası İlçe Jandarma Komutanı olarak atanmıştı.
Kuşadası İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Ş., Yalova’da sürdürülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında Kuşadası İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Ş. hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Harekete geçen Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Ekipleri, Yüzbaşı Murat Ş.’yi askeri lojmanlardaki evinde gözaltına aldı. Murat Ş.’nin adresinde yapılan aramalarda bilgisayarına ve dijital materyallere el konuldu. İfade işlemleri için KOM Şube Müdürlüğü’ne getirilen Murat Ş.'nin Yalova'ya gönderileceği öğrenildi.

Yalova’da Çiftlikköy İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Yüzbaşı Murat Ş., 2 yıl önce Kuşadası İlçe Jandarma Komutanı olarak atanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.