Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Jandarma engeli

ASAYİŞ 15.10.2015 - 17:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2145+ kez okundu.
 

Jandarma engeli

Kuşadası ve Didim’de jandarmanı yaptığı operasyonlarda 121 göçmen yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ve Didim ilçelerinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 121 göçmen yakalandı. Göçmenleri taşıyan üç ticari taksi şoförü gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre; Kuşadası ilçesine bağlı Kirazlı Mahallesi’nde jandarma ekipleri tarafından dün gece icra edilen önleyici hizmet devriyesi esnasında 35 T 6001, 35 T 7780 ve 35 T 5985 plakalı ticari araçlarda yapılan kontrol sonucu M.G., E.T. ve Y.Ç. isimli  3 organizatör ile birlikte 18 Suriye uyruklu göçmen yakalandı. Araçlarda yapılan aramalarda 13 adet can yeleği, 8 adet şambrel ve 1 adet el pompası ele geçirildi. Gözaltına alınan organizatörler ile Suriye uyruklu göçmenler, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Jandarma ekiplerinin Didim ilçesine bağlı Balat Mahallesi’nde yaptıkları kontrollerde Suriye uyruklu 42 göçmen ile Akköy Mahallesi Taşburun mevkiinde ise Afganistan uyruklu 61 kaçak göçmen can yelekleri ile birlikte yakalandı. Suriye uyruklu şahıslar serbest bırakılırken, Afganistan uyruklu kaçaklar ise Aydın İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.
Kuşadası ve Didim’de jandarmanı yaptığı operasyonlarda 121 göçmen yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ve Didim ilçelerinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 121 göçmen yakalandı. Göçmenleri taşıyan üç ticari taksi şoförü gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Kuşadası ilçesine bağlı Kirazlı Mahallesi’nde jandarma ekipleri tarafından dün gece icra edilen önleyici hizmet devriyesi esnasında 35 T 6001, 35 T 7780 ve 35 T 5985 plakalı ticari araçlarda yapılan kontrol sonucu M.G., E.T. ve Y.Ç. isimli  3 organizatör ile birlikte 18 Suriye uyruklu göçmen yakalandı. Araçlarda yapılan aramalarda 13 adet can yeleği, 8 adet şambrel ve 1 adet el pompası ele geçirildi. Gözaltına alınan organizatörler ile Suriye uyruklu göçmenler, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Jandarma ekiplerinin Didim ilçesine bağlı Balat Mahallesi’nde yaptıkları kontrollerde Suriye uyruklu 42 göçmen ile Akköy Mahallesi Taşburun mevkiinde ise Afganistan uyruklu 61 kaçak göçmen can yelekleri ile birlikte yakalandı. Suriye uyruklu şahıslar serbest bırakılırken, Afganistan uyruklu kaçaklar ise Aydın İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.