Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Jandarma 5 şüpheliyi yakaladı

ASAYİŞ 01.02.2019 - 11:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2996+ kez okundu.
 

Jandarma 5 şüpheliyi yakaladı

Kuyucak’ta aranan 5 şüpheli jandarma tarafından yakalandı

AYDIN – Aydın’ın Kuyucak İlçesi’nde, jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş cezalar bulunan 5 şüpheli yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığınca emniyet ve asayiş ile genel güvenliğin sağlanmasına yönelik olarak aranan şahıslara yönelik önleyici kolluk uygulamaları aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda jandarma asayiş timlerince Kuyucak İlçesi’nde yapılan operasyonlarda Çobanisa Mahallesi’nde 7 ayrı suçtan aranan H. K., Aksaz Mahallesi’nde 3 ayrı suçtan aranan 6 yıl 12 ay kesinleşmiş hapis cezası olan İ. Ö. ile 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan E. A., Yöre Mahallesi’nde 9 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası olan F. A. isimli şüpheliler yakalanarak Nazilli Cezaevi’ne teslim edildi. Sarıcaoba Mahallesi’nde yakalanan ve hırsızlık suçundan aranan S. A., sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartı ile salı verildi.
Kuyucak’ta aranan 5 şüpheli jandarma tarafından yakalandı

AYDIN – Aydın’ın Kuyucak İlçesi’nde, jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş cezalar bulunan 5 şüpheli yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca emniyet ve asayiş ile genel güvenliğin sağlanmasına yönelik olarak aranan şahıslara yönelik önleyici kolluk uygulamaları aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda jandarma asayiş timlerince Kuyucak İlçesi’nde yapılan operasyonlarda Çobanisa Mahallesi’nde 7 ayrı suçtan aranan H. K., Aksaz Mahallesi’nde 3 ayrı suçtan aranan 6 yıl 12 ay kesinleşmiş hapis cezası olan İ. Ö. ile 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan E. A., Yöre Mahallesi’nde 9 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası olan F. A. isimli şüpheliler yakalanarak Nazilli Cezaevi’ne teslim edildi.

Sarıcaoba Mahallesi’nde yakalanan ve hırsızlık suçundan aranan S. A., sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartı ile salı verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.