Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İzmir'de yakalandılar

ASAYİŞ 27.10.2019 - 14:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2503+ kez okundu.
 

İzmir'de yakalandılar

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri, İzmir'de gerçekleştirdikleri operasyonda, Kuşadası'nda hırsızlık olayına karışan 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

AYDIN - Adli makamlara sevk edilen şüpheliler, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş ekipleri Soğucak Mahallesi'nde 5 evin soyulmasıyla ilgili şüphelileri bulmak için başlattığı çalışma neticesinde, tüm kamera ve mobese kayıtlarını izledi. Ekipler bir aracın depo kapak ayrıntısından yola çıktı. Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheliler M.E., I.K., E.Y., K.E., olarak tespit edildi. Yapılan soruşturma neticesinde hırsızların İzmir'de ikamet ettikleri ev tespit edildi. Evlerine yapılan operasyonla yakalanan şüphelilerin yapılan GBT sorgulamasında ise, İzmir Çeşme, Gümüldür ve Aliağa ilçelerinde toplamda 17 hırsızlık olayının da faali oldukları tespit edildi. Adli makamlara sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri, İzmir'de gerçekleştirdikleri operasyonda, Kuşadası'nda hırsızlık olayına karışan 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

AYDIN - Adli makamlara sevk edilen şüpheliler, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş ekipleri Soğucak Mahallesi'nde 5 evin soyulmasıyla ilgili şüphelileri bulmak için başlattığı çalışma neticesinde, tüm kamera ve mobese kayıtlarını izledi. Ekipler bir aracın depo kapak ayrıntısından yola çıktı. Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheliler M.E., I.K., E.Y., K.E., olarak tespit edildi.

Yapılan soruşturma neticesinde hırsızların İzmir'de ikamet ettikleri ev tespit edildi. Evlerine yapılan operasyonla yakalanan şüphelilerin yapılan GBT sorgulamasında ise, İzmir Çeşme, Gümüldür ve Aliağa ilçelerinde toplamda 17 hırsızlık olayının da faali oldukları tespit edildi.

Adli makamlara sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.