Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İzmir’de evlerinden kaçtılar

ASAYİŞ 06.12.2016 - 11:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2544+ kez okundu.
 

İzmir’de evlerinden kaçtılar

İzmir Buca’da dün öğle saatlerinde evlerinden ayrıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan yaşları 13 ile 14 olan 7 çocuk, Kuşadası’nda polis tarafından bulundu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, İzmir’in Buca ilçesinde mahalle ve okul arkadaşı olan ortaokul öğrencisi 4’ü kız 7 çocuk, dün öğle saatlerinde ailelerinden izin almadan evlerinden ayrıldı. Eve dönmeyen çocukların aileleri, durumu polise bildirdi, ancak İzmir polisinin yaptığı tüm araştırmalara rağmen çocukların izlerine ulaşamadı. İzmir’de 7 çocuğun kayıp olduğu ihbarı üzerine Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çocukların Kuşadası’na gelme ihtimali üzerine alarma geçti. Olayla ilgili araştırma yapan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tüm şehir merkezinde aramalarını yoğunlaştırdı. Gece yarısı ellerinde valiz olan bir grup çocuğu şüphe üzerine durduran polis ekipleri, yaptıkları sorgulamada 7 çocuğun İzmir’in Buca ilçesindeki evlerinden kaçtığını belirledi. Kuşadası Polis Merkezi’ne götürülen çocuklar, daha sonra Kuşadası Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Polis ekipleri, kimlik tespitinin ardından O.C., Y.K., S.G., S.D., S.G, Y.K. ve H.N.K. isimli yaşları 13-14 arasında değişen 4’ü kız 7 çocuğun ailesi ile irtibata geçti ve aileler Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne davet edildi. Yapılacak işlemlerin ardından, çocukların ailelerine teslim edileceği belirtildi.
İzmir Buca’da dün öğle saatlerinde evlerinden ayrıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan yaşları 13 ile 14 olan 7 çocuk, Kuşadası’nda polis tarafından bulundu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, İzmir’in Buca ilçesinde mahalle ve okul arkadaşı olan ortaokul öğrencisi 4’ü kız 7 çocuk, dün öğle saatlerinde ailelerinden izin almadan evlerinden ayrıldı. Eve dönmeyen çocukların aileleri, durumu polise bildirdi, ancak İzmir polisinin yaptığı tüm araştırmalara rağmen çocukların izlerine ulaşamadı. İzmir’de 7 çocuğun kayıp olduğu ihbarı üzerine Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çocukların Kuşadası’na gelme ihtimali üzerine alarma geçti. Olayla ilgili araştırma yapan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tüm şehir merkezinde aramalarını yoğunlaştırdı. Gece yarısı ellerinde valiz olan bir grup çocuğu şüphe üzerine durduran polis ekipleri, yaptıkları sorgulamada 7 çocuğun İzmir’in Buca ilçesindeki evlerinden kaçtığını belirledi. Kuşadası Polis Merkezi’ne götürülen çocuklar, daha sonra Kuşadası Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Polis ekipleri, kimlik tespitinin ardından O.C., Y.K., S.G., S.D., S.G, Y.K. ve H.N.K. isimli yaşları 13-14 arasında değişen 4’ü kız 7 çocuğun ailesi ile irtibata geçti ve aileler Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne davet edildi. Yapılacak işlemlerin ardından, çocukların ailelerine teslim edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.