Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İzmir’de bir araya geldiler!

SAĞLIK 30.04.2015 - 12:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3092+ kez okundu.
 

İzmir’de bir araya geldiler!

Tarım sektöründe pazar payı olarak özel bankalar arasında ilk sırada yer alan Deniz Bank, İzmir’de düzenlediği toplantıda sektörün gelişimi için ele alınması gereken konuları değerlendirmek üzere Ziraat Odası Başkanları ve Kredi Kayıt Bürosu (KKB) yöneticileri ile bir araya geldi.

Çiftçiler, tarımsal işletmeler ve sektöre dair sorunların masaya yatırıldığı buluşmada Deniz Bank’ın tarım alanında yaptığı hizmetler de katılımcılar ile paylaşıldı. Tarım sektörüne sağladığı finansal destekle özel sektör bankaları arasında ilk sırada bulunan Deniz Bank sektörün paydaşları ile beraber hareket ederek tarıma destek vermeye devam ediyor. Deniz Bank bu çerçevede 27 Nisan 2015, Pazartesi günü İzmir’de Ziraat Odası Başkanları ve KKB yetkilileri ile bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Deniz Bank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, KKB Stratejik Planlama ve Kurumsal İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Koray Kaya’nın da hazır bulunduğu buluşmada tarım sektörünün gelişmesi yönünde atılan adımlar, sektörün sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca Deniz Bank’ın tarıma verdiği destekler de ayrıntılarıyla ele alındı. “Sektörel uzmanlığımız ile üreticimizin her türlü ihtiyacına yanıt verebiliyoruz” Deniz Bank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, Ziraat Odası Başkanları ile bir araya gelerek sektöre dair ufuk turu gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Sun şöyle devam etti; “Deniz Bank olarak tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdürüyor, sektöre sunduğumuz yenilikçi ürün ve hizmetimizle çiftçilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Bugün ülke nüfusumuzun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarım alanında sektörümüzün önemli paydaşlarıyla bir araya gelerek verimli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Türkiye'nin her yerinde, yörenin tarımsal dokusuna en uygun kredi çeşitlerimiz ve sahada uzman ekiplerimizle çiftçimizin yanında yer alıyoruz. Türkiye’deki üreticiler için Deniz Bank olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bugün bu önemli buluşmaya katılan tüm Oda Başkanlarımıza ve KKB yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum.” KKB Stratejik Planlama ve Kurumsal İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Koray Kaya konu ile ilgili olarak “2014 yılı itibariyle tarımsal üretimde bulunan tüm çiftçilerimiz ve işletmelerimize Findeks platformundan ulaşabilecekleri Risk ve Çek Raporları ile sunuyoruz. Üreticilerden işletmelere kadar tarım sektöründe bulunan tüm paydaşlar Findeks ile risklerini daha etkin yönetebilecek ve gelecek yıllarını planlayarak daha etkin yatırım kararları alabilecek. Tarım sektöründe üretici ile aracı arasındaki finansal ilişkinin doğru, şeffaf ve güvenilir bir şekilde yönetilmesi için Findeks Risk ve Çek Raporları vazgeçilmez bir ürün olacak.” açıklamasında bulundu.
Tarım sektöründe pazar payı olarak özel bankalar arasında ilk sırada yer alan Deniz Bank, İzmir’de düzenlediği toplantıda sektörün gelişimi için ele alınması gereken konuları değerlendirmek üzere Ziraat Odası Başkanları ve Kredi Kayıt Bürosu (KKB) yöneticileri ile bir araya geldi.

Çiftçiler, tarımsal işletmeler ve sektöre dair sorunların masaya yatırıldığı buluşmada Deniz Bank’ın tarım alanında yaptığı hizmetler de katılımcılar ile paylaşıldı.

Tarım sektörüne sağladığı finansal destekle özel sektör bankaları arasında ilk sırada bulunan Deniz Bank sektörün paydaşları ile beraber hareket ederek tarıma destek vermeye devam ediyor.

Deniz Bank bu çerçevede 27 Nisan 2015, Pazartesi günü İzmir’de Ziraat Odası Başkanları ve KKB yetkilileri ile bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Deniz Bank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, KKB Stratejik Planlama ve Kurumsal İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Koray Kaya’nın da hazır bulunduğu buluşmada tarım sektörünün gelişmesi yönünde atılan adımlar, sektörün sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca Deniz Bank’ın tarıma verdiği destekler de ayrıntılarıyla ele alındı.

“Sektörel uzmanlığımız ile üreticimizin her türlü ihtiyacına yanıt verebiliyoruz”

Deniz Bank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, Ziraat Odası Başkanları ile bir araya gelerek sektöre dair ufuk turu gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Sun şöyle devam etti; “Deniz Bank olarak tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdürüyor, sektöre sunduğumuz yenilikçi ürün ve hizmetimizle çiftçilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Bugün ülke nüfusumuzun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarım alanında sektörümüzün önemli paydaşlarıyla bir araya gelerek verimli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Türkiye'nin her yerinde, yörenin tarımsal dokusuna en uygun kredi çeşitlerimiz ve sahada uzman ekiplerimizle çiftçimizin yanında yer alıyoruz. Türkiye’deki üreticiler için Deniz Bank olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bugün bu önemli buluşmaya katılan tüm Oda Başkanlarımıza ve KKB yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum.”

KKB Stratejik Planlama ve Kurumsal İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Koray Kaya konu ile ilgili olarak “2014 yılı itibariyle tarımsal üretimde bulunan tüm çiftçilerimiz ve işletmelerimize Findeks platformundan ulaşabilecekleri Risk ve Çek Raporları ile sunuyoruz. Üreticilerden işletmelere kadar tarım sektöründe bulunan tüm paydaşlar Findeks ile risklerini daha etkin yönetebilecek ve gelecek yıllarını planlayarak daha etkin yatırım kararları alabilecek. Tarım sektöründe üretici ile aracı arasındaki finansal ilişkinin doğru, şeffaf ve güvenilir bir şekilde yönetilmesi için Findeks Risk ve Çek Raporları vazgeçilmez bir ürün olacak.” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.