Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İzmir-Aydın ve Denizli buluşuyor

SİYASET 20.02.2018 - 17:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3668+ kez okundu.
 

İzmir-Aydın ve Denizli buluşuyor

Yılan hikayesine dönen İzmir-Aydın ve Denizli Otoyolu nihayet ihaleye çıkıyor.

AYDIN- İzmir-Aydın ve Denizli Otoyolu yıllardır Aydın’a kadar hizmet veriyordu. AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Savaş, sosyal medya hesabı Facebook üzerinden yayınladığı açıklamasıyla Aydın ve Denizlili vatandaşlara müjdeledi. AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Abdurrahman Öz ve Mehmet Erdem, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile bir araya geldi. Yüksek Planlama Kurulu kararı imzalanan Aydın-Denizli Otoyolu projesini inceleyen bakanlar, proje ihale sürecinin başlatıldığını bildirdi. Mustafa Savaş, “Bugün sabah Ulaştırma Bakanlığı’nda Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet Arslan, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi, Denizli ve Aydın Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte yarın ilana çıkılacak 140 Km’lik Aydın-Denizli Otoyolu’nun son halini görüştük. Sayın Başbakanımız Zeybekçi ve Sayın Ulaştırma Bakanımız Arslan’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini yer verdi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın Milletvekilleriyle birlikte Aydın-Denizli Otoyolu projesini inceledi. İki bakan projenin ihale sürecinin başlatıldığı müjdesini verdi. Toplam 165 kilometrelik otoyolun yaklaşık 90 kilometrelik kısmının Aydın, 75 kilometrelik kısmının Denizli sınırlarını kapsadığını belirten Savaş, ihale aşamasının ardından bu yıl içerisinde otoyolun çalışmalarına başlanacağını da ifade etti.
Yılan hikayesine dönen İzmir-Aydın ve Denizli Otoyolu nihayet ihaleye çıkıyor.

AYDIN- İzmir-Aydın ve Denizli Otoyolu yıllardır Aydın’a kadar hizmet veriyordu. AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Savaş, sosyal medya hesabı Facebook üzerinden yayınladığı açıklamasıyla Aydın ve Denizlili vatandaşlara müjdeledi.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Abdurrahman Öz ve Mehmet Erdem, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile bir araya geldi. Yüksek Planlama Kurulu kararı imzalanan Aydın-Denizli Otoyolu projesini inceleyen bakanlar, proje ihale sürecinin başlatıldığını bildirdi.

Mustafa Savaş, “Bugün sabah Ulaştırma Bakanlığı’nda Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet Arslan, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi, Denizli ve Aydın Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte yarın ilana çıkılacak 140 Km’lik Aydın-Denizli Otoyolu’nun son halini görüştük. Sayın Başbakanımız Zeybekçi ve Sayın Ulaştırma Bakanımız Arslan’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini yer verdi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın Milletvekilleriyle birlikte Aydın-Denizli Otoyolu projesini inceledi. İki bakan projenin ihale sürecinin başlatıldığı müjdesini verdi.

Toplam 165 kilometrelik otoyolun yaklaşık 90 kilometrelik kısmının Aydın, 75 kilometrelik kısmının Denizli sınırlarını kapsadığını belirten Savaş, ihale aşamasının ardından bu yıl içerisinde otoyolun çalışmalarına başlanacağını da ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.