Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İzinsiz kozalakçılar yakalandı

ASAYİŞ 28.09.2018 - 15:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3145+ kez okundu.
 

İzinsiz kozalakçılar yakalandı

Söke’de çam kozalaklarını izinsiz toplayanlar yakalandı

AYDIN- Aydın’ın Söke ilçesinde çam fıstığı kozalaklarını izinsiz toplayan şahıslar Söke Belediyesi Zabıtası ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gözünden kaçmadı. Zabıta ve jandarma ekiplerince Burunköy Mahallesi kamu alanı mezarlık alanı içindeki kozalakları toplayan üç şahsa suçüstü yapılırken, topladıkları 650 kg çam fıstığı kozalağına da el konuldu. Kozalak hasat dönemi içinde bölgede bu türlü olaylara sıkça rastlanılıyor. Şahıs arazileri dışındaki alanlarda, kozalak toplama işleminin yetkisi bulunanların dışında yapılması yasak. İşlenmiş kozalaklarda kilosu 200 Liranın üzerinde satılan çam fıstığı adeta altın değerinde.
Söke’de çam kozalaklarını izinsiz toplayanlar yakalandı

AYDIN- Aydın’ın Söke ilçesinde çam fıstığı kozalaklarını izinsiz toplayan şahıslar Söke Belediyesi Zabıtası ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gözünden kaçmadı.

Zabıta ve jandarma ekiplerince Burunköy Mahallesi kamu alanı mezarlık alanı içindeki kozalakları toplayan üç şahsa suçüstü yapılırken, topladıkları 650 kg çam fıstığı kozalağına da el konuldu.

Kozalak hasat dönemi içinde bölgede bu türlü olaylara sıkça rastlanılıyor. Şahıs arazileri dışındaki alanlarda, kozalak toplama işleminin yetkisi bulunanların dışında yapılması yasak. İşlenmiş kozalaklarda kilosu 200 Liranın üzerinde satılan çam fıstığı adeta altın değerinde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.