Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İYİ Parti’ye Akçanal atandı

SİYASET 14.09.2018 - 18:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3239+ kez okundu.
 

İYİ Parti’ye Akçanal atandı

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın uygun görüşü, Genel Başkan Meral Akşener’in oluru ile İYİ Parti Aydın İl Başkanlığına Dr. Betül Akçanal’ın atandığı bildirildi.

AYDIN- Atanmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Akçanal, “İYİ Partimizin Aydın’da kuruluşundan bugüne kadar İl Başkanlığımızı yapan Sayın Recep Taner ve Yönetimine yapmış oldukları hizmetler için çok teşekkür ederiz. Kurucu il başkanımız ve yönetiminden feyz almaya devam edeceğiz” dedi. Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçmekte olduğunu belirten İYİ Parti Aydın İl Başkanı Dr. Betül Akçanal, yazılı açıklamasında şunları söyledi: “Partimiz en önemli iktidar alternatifidir. Aydın’da bu gerçeğin öncüsü olacaktır. Ülkemizin demokrasi ve kalkınmasında her zaman lider rol almış olan Aydın, bu enerjiyi bir defa daha ortaya koyacaktır. Bizlere devredilen İYİ Parti bayrağını Aydınımızda Buharkent’ten Didim’e, Çine’den Efeler’e kadar her ilçesi, her mahallesinde; bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımız ve partimize oy vererek destek olmuş seçmenlerimizle el ele daha ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tamdır.” Dr. Betül Akçanal Özgeçmişi: 1971 Konya doğumlu olan Dr Betül Akçanal, İlk ve Orta eğitimini Konya, Lise eğitimini İzmir Fen Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaptı. Mesleğe atıldıktan sonra Konya ve Ankara’da görev aldı. 1999 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Bilim dalında ihtisasa başladı. 5 yıllık eğitimin ardından Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı olarak Malatya Doğanşehir Devlet Hastanesi, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi, Aydın Devlet Hastanesi, Aydın Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi ve Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Yrd. Doç Dr. olarak görev yaptı. Atatürk Devlet Hastanesi’ndeki görevi sırasında Talasemi servisi kurmuş ve 4 yıl bu serviste talasemi hastalarına hizmet vermiştir. İyi Parti Aydın İl Başkanlığı’nın Kurucu Üyesi olan Akçanal, İl Yönetim Kurulu’nda görev almış ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 24 Haziran seçimlerinde partisinin Aydın Milletvekili aday adayı olan Akçanal, evli ve iki çocuk annesi olup, 2013 yılından bu yana özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir. Ayrıca İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetleri veren Eren OSGB Ltd şirketinin de sahibidir.
İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın uygun görüşü, Genel Başkan Meral Akşener’in oluru ile İYİ Parti Aydın İl Başkanlığına Dr. Betül Akçanal’ın atandığı bildirildi.

AYDIN- Atanmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Akçanal, “İYİ Partimizin Aydın’da kuruluşundan bugüne kadar İl Başkanlığımızı yapan Sayın Recep Taner ve Yönetimine yapmış oldukları hizmetler için çok teşekkür ederiz. Kurucu il başkanımız ve yönetiminden feyz almaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçmekte olduğunu belirten İYİ Parti Aydın İl Başkanı Dr. Betül Akçanal, yazılı açıklamasında şunları söyledi:

“Partimiz en önemli iktidar alternatifidir. Aydın’da bu gerçeğin öncüsü olacaktır. Ülkemizin demokrasi ve kalkınmasında her zaman lider rol almış olan Aydın, bu enerjiyi bir defa daha ortaya koyacaktır.

Bizlere devredilen İYİ Parti bayrağını Aydınımızda Buharkent’ten Didim’e, Çine’den Efeler’e kadar her ilçesi, her mahallesinde; bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımız ve partimize oy vererek destek olmuş seçmenlerimizle el ele daha ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tamdır.”

Dr. Betül Akçanal Özgeçmişi:

1971 Konya doğumlu olan Dr Betül Akçanal, İlk ve Orta eğitimini Konya, Lise eğitimini İzmir Fen Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaptı. Mesleğe atıldıktan sonra Konya ve Ankara’da görev aldı. 1999 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Bilim dalında ihtisasa başladı.

5 yıllık eğitimin ardından Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı olarak Malatya Doğanşehir Devlet Hastanesi, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi, Aydın Devlet Hastanesi, Aydın Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi ve Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Yrd. Doç Dr. olarak görev yaptı. Atatürk Devlet Hastanesi’ndeki görevi sırasında Talasemi servisi kurmuş ve 4 yıl bu serviste talasemi hastalarına hizmet vermiştir.

İyi Parti Aydın İl Başkanlığı’nın Kurucu Üyesi olan Akçanal, İl Yönetim Kurulu’nda görev almış ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 24 Haziran seçimlerinde partisinin Aydın Milletvekili aday adayı olan Akçanal, evli ve iki çocuk annesi olup, 2013 yılından bu yana özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir. Ayrıca İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetleri veren Eren OSGB Ltd şirketinin de sahibidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.