Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İYİ Parti’li Tuna, seçim çalışmasını erteledi

SİYASET 16.03.2019 - 17:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3967+ kez okundu.
 

İYİ Parti’li Tuna, seçim çalışmasını erteledi

Köşk Adayı Tuna, Yeni Zelanda’daki terör saldırısı nedeniyle seçim ziyaretini iptal etti. İYİ Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna, “Bu acı olay, siyasi programdan çok daha önemlidir” dedi.

AYDIN - İYİ Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna, Yeni Zelanda’da Müslümanlara yönelik yapılan terör saldırısı nedeniyle seçim ziyaretini iptal etti. Seçim programı kapsamında Sarıçam Mahallesi’ne gitmeyi planlayan Millet İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Tuna, ziyaretin iptal olduğunu seçim irtibat bürosundan meclis üyesi adaylarıyla birlikte duyurdu. Tuna, “Yeni Zelanda’da birçok Müslüman kardeşimizin ibadet yaparken vahşice katledilmesini şiddetle kınıyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Tüm İslam Alemi’nin başı sağ olsun” dedi. Yaşanan acı olayın bir siyasi programdan çok daha önemli olduğunu söyleyen Tuna, Sarıçam Mahallesi ziyaretini ileri bir tarihe ertelediklerini duyurdu.
Köşk Adayı Tuna, Yeni Zelanda’daki terör saldırısı nedeniyle seçim ziyaretini iptal etti. İYİ Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna, “Bu acı olay, siyasi programdan çok daha önemlidir” dedi.

AYDIN - İYİ Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna, Yeni Zelanda’da Müslümanlara yönelik yapılan terör saldırısı nedeniyle seçim ziyaretini iptal etti.

Seçim programı kapsamında Sarıçam Mahallesi’ne gitmeyi planlayan Millet İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Tuna, ziyaretin iptal olduğunu seçim irtibat bürosundan meclis üyesi adaylarıyla birlikte duyurdu. Tuna, “Yeni Zelanda’da birçok Müslüman kardeşimizin ibadet yaparken vahşice katledilmesini şiddetle kınıyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Tüm İslam Alemi’nin başı sağ olsun” dedi.

Yaşanan acı olayın bir siyasi programdan çok daha önemli olduğunu söyleyen Tuna, Sarıçam Mahallesi ziyaretini ileri bir tarihe ertelediklerini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.