Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İYİ Parti’den harekata destek

SİYASET 10.10.2019 - 11:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2310+ kez okundu.
 

İYİ Parti’den harekata destek

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Suriye’nin kuzeyini PKK/PYD/YPG terör örgütünden temizlemek için planlanan Barış Pınarı Harekatı’nı başlattığını belirterek, “Ordumuza ve devletimize desteğimiz tamdır” dedi.

AYDIN- Milletin beklentisinin Fırat’ın doğusundan girilip, terör koridorunun yarılması ve terör unsurlarının bölgeden temizlenmesi olduğunu dile getiren Başkan Sarı, yazılı açıklamasını şöyle sürdürdü: “Milletimizin selameti ve Milli güvenliğimiz için yapılması gereken bu harekatta ordumuza ve devletimize desteğimiz tamdır. Ordu sefere çıkmışsa tartışma biter, siyaset biter. Arkasından dua edilir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifadesiyle, “Türk ordusu cephede yerini aldığında, bütün farklılıklarımız rafa kaldırılır ve tek partimiz Al Bayrağın Partisi olur.” Türk topçusu atışa başladığında herkes susar ve Yahya Kemal der ki; “Şu kopan fırtına Türk Ordusu’dur ya Rabbi, Senin uğrunda ölen ordu, budur ya Rabbi; Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın, Galip et; çünkü bu son ordusudur İslam’ın.” Yüce Allah, şanlı ordumuzu başlatmış olduğu bu harekatta tez zamanda muzaffer eylesin, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin.”
İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Suriye’nin kuzeyini PKK/PYD/YPG terör örgütünden temizlemek için planlanan Barış Pınarı Harekatı’nı başlattığını belirterek, “Ordumuza ve devletimize desteğimiz tamdır” dedi.

AYDIN- Milletin beklentisinin Fırat’ın doğusundan girilip, terör koridorunun yarılması ve terör unsurlarının bölgeden temizlenmesi olduğunu dile getiren Başkan Sarı, yazılı açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Milletimizin selameti ve Milli güvenliğimiz için yapılması gereken bu harekatta ordumuza ve devletimize desteğimiz tamdır. Ordu sefere çıkmışsa tartışma biter, siyaset biter. Arkasından dua edilir.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifadesiyle, “Türk ordusu cephede yerini aldığında, bütün farklılıklarımız rafa kaldırılır ve tek partimiz Al Bayrağın Partisi olur.”

Türk topçusu atışa başladığında herkes susar ve Yahya Kemal der ki;

“Şu kopan fırtına Türk Ordusu’dur ya Rabbi,

Senin uğrunda ölen ordu, budur ya Rabbi;

Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın,

Galip et; çünkü bu son ordusudur İslam’ın.”

Yüce Allah, şanlı ordumuzu başlatmış olduğu bu harekatta tez zamanda muzaffer eylesin, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.