Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İYİ Parti’den bir istifa

SİYASET 12.05.2018 - 14:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3857+ kez okundu.
 

İYİ Parti’den bir istifa

İYİ Parti Didim İlçe Teşkilatında, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı ile Divan Kurulu üyeliği yapan Gökhan Şen, görevlerinden ve partisinden 'doku uyuşmazlığı' nedeniyle istifa ettiğini açıkladı

AYDIN- İYİ Parti Didim İlçe Teşkilatında, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı ile Divan Kurulu üyeliği yapan Gökhan Şen, görevlerinden ve partisinden istifa etti. Şen, “Kişisel olarak almış olduğum kararımda en büyük etken doku uyuşmazlığı olmuştur” dedi. Didim’de İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan ve ilçe teşkilatının kurulmasının ardından Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı ile Divan Kurulu üyeliği yapan Gökhan Şen, yaptığı yazılı açıklamayla hem partiden, hem de görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. Şen konuyla ilgili yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Türk milliyetçiliği fikriyatının bir temsilcisi ve Türk İslam Ülküsünün savunucusu olarak gördüğüm lüzum üzerine Didim İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevimden, İlçe Divan Kurulu asil üyeliğinden, ilçe yönetimi asil üyeliğinden ve İYİ Parti siyasi üyeliğinden; davam, ülkem ve ülküm adına istifa ettiğimi Didim kamuoyunun bilgisine sunarım. Kişisel olarak almış olduğum kararımda en büyük etken doku uyuşmazlığı olmuştur. Çünkü gözümüzü açtığımız yer belli, yetiştiğimiz ve özümsediğimiz ocak belli, kültürümüz belli, geleneğimiz belli ve ideolojimiz belli. Bu kararı almamın arkasında bir mana aranmaması gerekliliğinin altını çizerek ifade etmek isterim.”
İYİ Parti Didim İlçe Teşkilatında, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı ile Divan Kurulu üyeliği yapan Gökhan Şen, görevlerinden ve partisinden 'doku uyuşmazlığı' nedeniyle istifa ettiğini açıkladı

AYDIN- İYİ Parti Didim İlçe Teşkilatında, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı ile Divan Kurulu üyeliği yapan Gökhan Şen, görevlerinden ve partisinden istifa etti. Şen, “Kişisel olarak almış olduğum kararımda en büyük etken doku uyuşmazlığı olmuştur” dedi.

Didim’de İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan ve ilçe teşkilatının kurulmasının ardından Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı ile Divan Kurulu üyeliği yapan Gökhan Şen, yaptığı yazılı açıklamayla hem partiden, hem de görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. Şen konuyla ilgili yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

“Türk milliyetçiliği fikriyatının bir temsilcisi ve Türk İslam Ülküsünün savunucusu olarak gördüğüm lüzum üzerine Didim İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevimden, İlçe Divan Kurulu asil üyeliğinden, ilçe yönetimi asil üyeliğinden ve İYİ Parti siyasi üyeliğinden; davam, ülkem ve ülküm adına istifa ettiğimi Didim kamuoyunun bilgisine sunarım. Kişisel olarak almış olduğum kararımda en büyük etken doku uyuşmazlığı olmuştur. Çünkü gözümüzü açtığımız yer belli, yetiştiğimiz ve özümsediğimiz ocak belli, kültürümüz belli, geleneğimiz belli ve ideolojimiz belli. Bu kararı almamın arkasında bir mana aranmaması gerekliliğinin altını çizerek ifade etmek isterim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.