Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İYİ Parti’den Başkan Dinçer’e ziyaret

SİYASET 15.02.2018 - 17:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3002+ kez okundu.
 

İYİ Parti’den Başkan Dinçer’e ziyaret

İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret etti.

AYDIN- İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, Çine’nin geleceği ve nüfus kaybının önüne geçilmesi ile Çine’den göçün önlenmesi için neler yapılabileceği konuşuldu. İYİ Parti Çine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yavuz, “Bu anlamlı ve güzel günde mazbatamızı aldık, sizleri ziyaret ettik. Çine için neler yapabiliriz? Derdimiz bu. Her ne kadar ayrı partilerden olsak da memleket için bir partiyiz” dedi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Farklılıklarımızı bir zenginlik olarak kabul ederek, birbirimize saygı duyarak, Çine’ye hizmet etmek için çalışıyoruz. Belediyecilik noktasında, her türlü önerilere açık olduğumuzu her yerde ifade ediyoruz. Çünkü biz her partinin, her düşüncenin belediyesiyiz. Çine için ne yapılması gerekiryorsa, bebaber yapmaya hazırız. Ziyaretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.
İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret etti.

AYDIN- İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, Çine’nin geleceği ve nüfus kaybının önüne geçilmesi ile Çine’den göçün önlenmesi için neler yapılabileceği konuşuldu.

İYİ Parti Çine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yavuz, “Bu anlamlı ve güzel günde mazbatamızı aldık, sizleri ziyaret ettik. Çine için neler yapabiliriz? Derdimiz bu. Her ne kadar ayrı partilerden olsak da memleket için bir partiyiz” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Farklılıklarımızı bir zenginlik olarak kabul ederek, birbirimize saygı duyarak, Çine’ye hizmet etmek için çalışıyoruz. Belediyecilik noktasında, her türlü önerilere açık olduğumuzu her yerde ifade ediyoruz. Çünkü biz her partinin, her düşüncenin belediyesiyiz. Çine için ne yapılması gerekiryorsa, bebaber yapmaya hazırız. Ziyaretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.