Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İYİ Parti’de değişim hareketi

SİYASET 31.08.2018 - 18:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3867+ kez okundu.
 

İYİ Parti’de değişim hareketi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, bütün İYİ Parti il başkanları ve il yönetimlerinin istifasını istediği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün toplanan Başkanlık Divanı'nda, partinin taşra teşkilatlarındaki yenilenme çalışmalarını hızlandırmak için bütün İYİ Parti İl Başkanları ve il yönetimlerinin istifasını istedi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından gönderilen talimatta, "Özellikle 24 Haziran seçimleri ve akabindeki süreç partimiz açısından büyük bir imtihan olmuş, Genel Başkanı'ndan, en sade üyesine ve gönüllüsüne kadar İYİ Parti ailesi karşılaştığı bütün kriz testlerini başarıyla geçmiştir. Bu güne kadar büyük özveriyle, türlü imkânsızlıklar içinde ve fedakârca görev yapan teşkilatlarımızda 24 Haziran seçimlerindeki adaylıklar başta olmak üzere çeşitli vesilelerle boşalmalar olmuş ve netice itibariyle taşra teşkilatlarımızda yerel seçimler öncesi ivedi olarak bir yenilenme yapılması elzem hale gelmiştir” denildi. “4 EYLÜL SALI GÜNÜ GEREĞİNİ YAPACAĞIZ" İYİ Parti Aydın il Başkanı Recep Taner ve yönetim kurulu üyeleri, 4 Eylül 2018 Salı günü görevi bırakacağını açıkladı. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından alınan karar doğrultusunda 81 İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin istifalarını istemesinin ardından alınan kararı değerlendiren İYİ Parti Aydın il Başkanı Recep Taner, “Karar çok doğru 24 Haziran sürecinde aday olmak için yönetim kurullarından istifa eden arkadaşlarımız vardı. Aktif olarak siyaset yapamayan bu arkadaşların yeniden aktif siyasete dönmeleri açısından böyle bir karar alındı. Destekliyoruz ve 4 Eylül Salı günü gereğini yapacağız” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, bütün İYİ Parti il başkanları ve il yönetimlerinin istifasını istediği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün toplanan Başkanlık Divanı'nda, partinin taşra teşkilatlarındaki yenilenme çalışmalarını hızlandırmak için bütün İYİ Parti İl Başkanları ve il yönetimlerinin istifasını istedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından gönderilen talimatta, "Özellikle 24 Haziran seçimleri ve akabindeki süreç partimiz açısından büyük bir imtihan olmuş, Genel Başkanı'ndan, en sade üyesine ve gönüllüsüne kadar İYİ Parti ailesi karşılaştığı bütün kriz testlerini başarıyla geçmiştir.

Bu güne kadar büyük özveriyle, türlü imkânsızlıklar içinde ve fedakârca görev yapan teşkilatlarımızda 24 Haziran seçimlerindeki adaylıklar başta olmak üzere çeşitli vesilelerle boşalmalar olmuş ve netice itibariyle taşra teşkilatlarımızda yerel seçimler öncesi ivedi olarak bir yenilenme yapılması elzem hale gelmiştir” denildi.

“4 EYLÜL SALI GÜNÜ GEREĞİNİ YAPACAĞIZ"

İYİ Parti Aydın il Başkanı Recep Taner ve yönetim kurulu üyeleri, 4 Eylül 2018 Salı günü görevi bırakacağını açıkladı.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından alınan karar doğrultusunda 81 İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin istifalarını istemesinin ardından alınan kararı değerlendiren İYİ Parti Aydın il Başkanı Recep Taner, “Karar çok doğru 24 Haziran sürecinde aday olmak için yönetim kurullarından istifa eden arkadaşlarımız vardı. Aktif olarak siyaset yapamayan bu arkadaşların yeniden aktif siyasete dönmeleri açısından böyle bir karar alındı. Destekliyoruz ve 4 Eylül Salı günü gereğini yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.