Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İYİ PARTİ’NİN KURULTAYINA İNCİRLİOVA’DAN 2 BAŞKAN KATILIYOR

SİYASET 18.09.2020 - 12:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3892+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ’NİN KURULTAYINA İNCİRLİOVA’DAN 2 BAŞKAN KATILIYOR

İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı 19-20 Eylül 2020 Pazar günü Anfa Altınpark Altındağ Ankara da COVİD-19 salgını tedbirleri nedeniyle açık havada yapılacaktır.

İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı 19-20 Eylül 2020 Pazar günü Anfa Altınpark Altındağ Ankara da COVİD-19 salgını tedbirleri nedeniyle açık havada yapılacaktır. Genel Başkan seçimi,  Genel İdare Kurulu (GİK) seçimi ve Merkez Disiplin Kurulu seçimleri yapılacak. Kurultayda kurucular kurulu üyeleri ile tabii delegeler olmak üzere 1359 üst kurul delegesi oy kullanacaktır. İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak yaptığı açıklamasında, “İYİ Parti Aydın İl teşkilatı 50 kişilik GİK kadrosunda İYİ Parti Gençlik Politikalar Başkanı Sayın Av. Berna Sukas ve İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı, Aydın Milletvekili Sayın Aydın Adnan Sezgin temsil etmişlerdi. 50 kişilik Asil GİK Adayı olan kurucu il Başkanı Recep Taner GİK adaylığı için kolları sıvadı ve yarışta ‘ben de varım’ dedi. Birbirinden değerli İYİ Parti mensuplarımızın yoğun talep ettikleri GİK adaylığı müracaatında bulunan tüm adaylarımıza başarılar dilerim. Aydın İli üst kurul delegesi sayısı 26 + 2 olarak 28 kişi oy kullanacaklardır. İncirliova ilçemizden ise İYİ Parti İncirliova’dan ben ve İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya ile birlikte üst kurul delegesi olarak bizler temsil edeceğiz. 19 ve 20 Eylül 2020 cumartesi ve Pazar günü olmak üzere başkentimiz Ankara'da olacağız. “Millet bizi çağırıyor” temalı 2. Olağan Kurultayımız yapılacak seçimlerde Türkiye Cumhuriyetini yönetecek kadroları oluşturulacaktır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in birleştirici ve kucaklayıcı siyaset anlayışı ile Türk Milleti’nin umudu olmuştur.  Yeni seçilecek ekibe başarılar dilerim. 2. Olağan Kurultayımız Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk Milletimize ve İYİ Parti teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olsun inşallah, Kazanan Türkiye olacaktır” dedi.
İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı 19-20 Eylül 2020 Pazar günü Anfa Altınpark Altındağ Ankara da COVİD-19 salgını tedbirleri nedeniyle açık havada yapılacaktır.

İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı 19-20 Eylül 2020 Pazar günü Anfa Altınpark Altındağ Ankara da COVİD-19 salgını tedbirleri nedeniyle açık havada yapılacaktır.

Genel Başkan seçimi,  Genel İdare Kurulu (GİK) seçimi ve Merkez Disiplin Kurulu seçimleri yapılacak.

Kurultayda kurucular kurulu üyeleri ile tabii delegeler olmak üzere 1359 üst kurul delegesi oy kullanacaktır.

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak yaptığı açıklamasında, “İYİ Parti Aydın İl teşkilatı 50 kişilik GİK kadrosunda İYİ Parti Gençlik Politikalar Başkanı Sayın Av. Berna Sukas ve İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı, Aydın Milletvekili Sayın Aydın Adnan Sezgin temsil etmişlerdi.

50 kişilik Asil GİK Adayı olan kurucu il Başkanı Recep Taner GİK adaylığı için kolları sıvadı ve yarışta ‘ben de varım’ dedi.

Birbirinden değerli İYİ Parti mensuplarımızın yoğun talep ettikleri GİK adaylığı müracaatında bulunan tüm adaylarımıza başarılar dilerim.

Aydın İli üst kurul delegesi sayısı 26 + 2 olarak 28 kişi oy kullanacaklardır. İncirliova ilçemizden ise İYİ Parti İncirliova’dan ben ve İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya ile birlikte üst kurul delegesi olarak bizler temsil edeceğiz.

19 ve 20 Eylül 2020 cumartesi ve Pazar günü olmak üzere başkentimiz Ankara'da olacağız. “Millet bizi çağırıyor” temalı 2. Olağan Kurultayımız yapılacak seçimlerde Türkiye Cumhuriyetini yönetecek kadroları oluşturulacaktır.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in birleştirici ve kucaklayıcı siyaset anlayışı ile Türk Milleti’nin umudu olmuştur.  Yeni seçilecek ekibe başarılar dilerim.

2. Olağan Kurultayımız Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk Milletimize ve İYİ Parti teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olsun inşallah, Kazanan Türkiye olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.