Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İYİ Parti Germencik’te kan değişimi

SİYASET 12.12.2019 - 16:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2029+ kez okundu.
 

İYİ Parti Germencik’te kan değişimi

İYİ Parti Germencik İlçe Teşkilatı’nda görev değişikliği olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın teklifi Genel Başkanı Meral Akşener’in onayı ile Sabahat Baltacı İYİ Parti Germencik İlçe Başkanlığı’na getirildi. İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, yaptığı açıklamada, “Eski İlçe Başkanımız Ahmet Altınel'e bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi, yeni İlçe Başkanımız Sabahat Baltacı'ya Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın'ın teklifi ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in onayıyla düzenlenen yetki belgesini takdim ettik. Germencik ilçemize ve İYİ Parti ailesine hayırlı olsun” dedi. Görev devir teslim töreninde Aydın İl Başkan Yardımcıları ve İl yöneticileri, Germencik Belediye Meclis Üyeleri, İl Kadın Politikaları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkan ve yöneticilerle partililer hazır bulundu.
İYİ Parti Germencik İlçe Teşkilatı’nda görev değişikliği olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın teklifi Genel Başkanı Meral Akşener’in onayı ile Sabahat Baltacı İYİ Parti Germencik İlçe Başkanlığı’na getirildi.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, yaptığı açıklamada, “Eski İlçe Başkanımız Ahmet Altınel'e bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi, yeni İlçe Başkanımız Sabahat Baltacı'ya Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın'ın teklifi ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in onayıyla düzenlenen yetki belgesini takdim ettik. Germencik ilçemize ve İYİ Parti ailesine hayırlı olsun” dedi.

Görev devir teslim töreninde Aydın İl Başkan Yardımcıları ve İl yöneticileri, Germencik Belediye Meclis Üyeleri, İl Kadın Politikaları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkan ve yöneticilerle partililer hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.