Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İYİ Parti'den Atatürk ve Türk Bayrağı tepkisi

SİYASET 29.10.2020 - 17:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2360+ kez okundu.
 

İYİ Parti'den Atatürk ve Türk Bayrağı tepkisi

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, yaptığı yazılı açıklama ile kutlama töreninin yapıldığı alanda Atatürk posteri ve Türk Bayrağı'nın bulunmamasına tepki gösterdi.

İNCİRLİOVA - İlçe Başkanı Alak yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Kamuoyuna… İncirliova ilçemizde 97. Yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramımızın kutlama merasimini maalesef üzüntü ve kederle kutlamanın mutsuzluğu içerisindeyiz. İncirliova ilçemizde İncirliova Spor Lisesi Kapalı Spor Salonunda 29 Ekim 2020 Perşembe günü saat 09.30 da yapılan kutlama törenindeTürkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK posteri ve Şanlı TÜRK BAYRAĞI bulunmaması İyi Parti mensubiyeti olan herkesi derinden yaralamıştır. Kurucusunun olmadığı Cumhuriyet Bayramını kutlamış gibi yapmanın utancı içerisindeyiz. Biz İYİ Partili Atatürkçü vatanseverler olarak Yüce TÜRK MİLLETİ'ne ve kurucu değerlerine yapılan bu saygısızlığı nefretle kınıyoruz. Türkiye Cumhuriyetimizin çok zor şartlarda ne büyük fedakarlıklar altında kurulduğunu, O Al Bayrağımız ki; rengini Aziz Şehitlerimizin kanlarından aldığını TÜRK MİLLETİ adına bunu Unutanlara tepkimizdir. İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanlığı olarak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Milli Bayramlarımız konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. Ve bu konunun da takipçisi olacağız. Kamuoyuna duyurulur. 29 EKİM 2020"
İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, yaptığı yazılı açıklama ile kutlama töreninin yapıldığı alanda Atatürk posteri ve Türk Bayrağı'nın bulunmamasına tepki gösterdi.

İNCİRLİOVA - İlçe Başkanı Alak yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Kamuoyuna…

İncirliova ilçemizde 97. Yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramımızın kutlama merasimini maalesef üzüntü ve kederle kutlamanın mutsuzluğu içerisindeyiz.

İncirliova ilçemizde İncirliova Spor Lisesi Kapalı Spor Salonunda 29 Ekim 2020 Perşembe günü saat 09.30 da yapılan kutlama törenindeTürkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK posteri ve Şanlı TÜRK BAYRAĞI bulunmaması İyi Parti mensubiyeti olan herkesi derinden yaralamıştır. Kurucusunun olmadığı Cumhuriyet Bayramını kutlamış gibi yapmanın utancı içerisindeyiz.

Biz İYİ Partili Atatürkçü vatanseverler olarak Yüce TÜRK MİLLETİ'ne ve kurucu değerlerine yapılan bu saygısızlığı nefretle kınıyoruz.

Türkiye Cumhuriyetimizin çok zor şartlarda ne büyük fedakarlıklar altında kurulduğunu, O Al Bayrağımız ki; rengini Aziz Şehitlerimizin kanlarından aldığını TÜRK MİLLETİ adına bunu Unutanlara tepkimizdir.

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanlığı olarak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Milli Bayramlarımız konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz.

Ve bu konunun da takipçisi olacağız.

Kamuoyuna duyurulur. 29 EKİM 2020"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.