Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İYİ Parti’de yine başkan değişti

SİYASET 16.01.2019 - 10:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2696+ kez okundu.
 

İYİ Parti’de yine başkan değişti

İYİ Parti Aydın Efeler İlçe Başkanlığı’na atanan 4. isim olan Ahmet Türkmenoğlu’na görevi törenle tevdi edildi. Başkan dayanmayan Efeler ilçe Teşkilatı’nda yeni başkanın partiyi seçime götürmesi hedefleniyor.

AYDIN- Aydın Efeler İlçe Başkanlığı’nda Selim özyılmaz’ın istifası ile boşalan koltuğu Ahmet Türkmen getirildi. Pınar Öncer, Rahmi Aydın ve Selim Özyılmaz’dan 4. İsim olarak başkanlığa getirilen Ahmet Türkmen’in göreve başlaması dolayısıyla yapılan açıklamada “İl Başkanımız Cemal Sarı'nın teklifi, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın'ın uygun görüşü ve Genel Başkanımız Meral Akşener'in oluru ile Efeler İlçe Başkanlığımıza Ahmet Türkmenoğlu atanmıştır” denildi. İl Başkanı Cemal Sarı, Efeler İlçesi’ne yeni atanan başkan Ahmet Türkmenoğlu’nun sevilen, sayılan ve teşkilat tecrübesi olan biri olduğunu belirterek “Kendisine başarılar diliyorum. En kısa zamanda teşkilatı oluşturup yerel seçimler için çalışmalarımıza katılacaklardır. Partimize ve Efeler İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.
İYİ Parti Aydın Efeler İlçe Başkanlığı’na atanan 4. isim olan Ahmet Türkmenoğlu’na görevi törenle tevdi edildi. Başkan dayanmayan Efeler ilçe Teşkilatı’nda yeni başkanın partiyi seçime götürmesi hedefleniyor.

AYDIN- Aydın Efeler İlçe Başkanlığı’nda Selim özyılmaz’ın istifası ile boşalan koltuğu Ahmet Türkmen getirildi. Pınar Öncer, Rahmi Aydın ve Selim Özyılmaz’dan 4. İsim olarak başkanlığa getirilen Ahmet Türkmen’in göreve başlaması dolayısıyla yapılan açıklamada “İl Başkanımız Cemal Sarı'nın teklifi, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın'ın uygun görüşü ve Genel Başkanımız Meral Akşener'in oluru ile Efeler İlçe Başkanlığımıza Ahmet Türkmenoğlu atanmıştır” denildi.

İl Başkanı Cemal Sarı, Efeler İlçesi’ne yeni atanan başkan Ahmet Türkmenoğlu’nun sevilen, sayılan ve teşkilat tecrübesi olan biri olduğunu belirterek “Kendisine başarılar diliyorum. En kısa zamanda teşkilatı oluşturup yerel seçimler için çalışmalarımıza katılacaklardır. Partimize ve Efeler İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.