Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İYİ Parti Aydın’da ilk kongresini yaptı

SİYASET 12.03.2018 - 11:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3721+ kez okundu.
 

İYİ Parti Aydın’da ilk kongresini yaptı

İYİ Parti Aydın’da İlk kongresini il ve ilçe teşkilatları, gençlik kolları üyeleri ve İYİ Parti’li vatandaşların katılımıyla Aydın Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirdi.

AYDIN- Yaklaşık bin kişinin katıldığı kongrede vatandaşlar kalabalıktan oturacak yer bulamadı. Kurucu başkan Recep Taner’in konuşmasıyla açılan kongreye Demokrat Parti ve Saadet Partisi’nden isimlerin de katılması dikkat çekti. “BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ” Başkan Recep Taner birlik mesajları verdiği konuşmasında Hacı Bektaşi Veli’den de alıntılar yaptı ve ‘’Her zamankinden daha çok birliğe ve dirliğe ihtiyacımız var.  Birliğimizi bozmaya çalışanlara karşı engel olmak üzere huzurlarınızdayız. Hacı Bektaş’ı Veli’nin de dediği gibi 'Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve de inşallah iyi olacağız” dedi. “TÜRKİYE’NİN EN DİNAMİK SİYASİ HAREKETİ OLACAĞIZ” Recep Taner’in konuşmasının ardından Genel Başkan Meral Akşener’in gönderdiği mesaj okundu Akşener, mesajında şunları söyledi: "Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer diyerek çıktığımız bu yolda aynı cesareti gösteren dava arkadaşlarımı ve sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu topraklar için canını ortaya koymuş aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun. Vatan toprağı için mücadele eden Mehmetçiğimiz sağ olsun, var olsun. Bizi bu çatı altında buluşturan Yüce Rabbime şükürler olsun. Ne mutlu bizlere ki çok kısa bir sürede milyonların değişim umuduna dönüşen bir iyilik hareketi olduk. Ne mutlu bizlere ki il ve ilçe teşkilatımızla Türkiye’nin dört bir yanına imzamızı attık. Üzerimize vatanseverlik ceketini giydik ve bir olduk. Sizlere de bu yolda verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. Siz cesur yürekler yalnızca kongre için bir araya gelmediniz, sizler Türkiye tarihine altın harflerle yazılacak yeni bir dönemin mimarları olarak buradasınız. IYİ Parti yalnızca iktidar olmakla kalmayacak. Nasıl ki Atatürk’ün yüz yıl önce ektiği tohumlar bugün de sermeye devam ediyor, biz de Atatürk’ün izinde gelecek yüz yılın tohumlarını atacağız. İYİ Parti siyasette kadınların ve gençlerin önündeki engelleri kaldıracak. İçimizde olan nice Mustafa Kemal’leri siyasete katacak. İYİ Parti bu ülkenin yetişmiş beyinlerini vatanlarına döndürecek, ülkeleri için çalışmalarının yolunu açacak ve o çocukların kalpleri Türkiye için atacak. Kavgaların sona erdiği, umut dolu, huzur dolu bir gelecek bizi bekliyor. Yüzde yüzün kucaklaşması bizleri bekliyor. Kimseyi ayırmadan Türkiye’nin en dinamik siyasi hareketi olacağız. Olağanüstü günler yaşadığımız bu dönemde sizlerden de olağanüstü sabırlı ve gayretli olmanızı istiyorum. Bilin ki genel başkanınız Türkiye iyi olana kadar ne kendi oturacak ne de başkasını oturtacak. Allah yardımcımız olsun. Ilk kongremiz hayırlı olsun." Kongre Kurucu Başkan Recep Taner ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Osman Ertürk Özel’in üyelere rozetlerini takdimiyle son buldu. Öte yandan 564 delegesi bulunan İyi Parti'de kongreye 425 delege katıldı. 384 delegenin oy kullandığı kongrede 1 oy geçersiz sayıldı.
İYİ Parti Aydın’da İlk kongresini il ve ilçe teşkilatları, gençlik kolları üyeleri ve İYİ Parti’li vatandaşların katılımıyla Aydın Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirdi.

AYDIN- Yaklaşık bin kişinin katıldığı kongrede vatandaşlar kalabalıktan oturacak yer bulamadı.

Kurucu başkan Recep Taner’in konuşmasıyla açılan kongreye Demokrat Parti ve Saadet Partisi’nden isimlerin de katılması dikkat çekti.

“BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ”

Başkan Recep Taner birlik mesajları verdiği konuşmasında Hacı Bektaşi Veli’den de alıntılar yaptı ve ‘’Her zamankinden daha çok birliğe ve dirliğe ihtiyacımız var.  Birliğimizi bozmaya çalışanlara karşı engel olmak üzere huzurlarınızdayız. Hacı Bektaş’ı Veli’nin de dediği gibi 'Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve de inşallah iyi olacağız” dedi.

“TÜRKİYE’NİN EN DİNAMİK SİYASİ HAREKETİ OLACAĞIZ”

Recep Taner’in konuşmasının ardından Genel Başkan Meral Akşener’in gönderdiği mesaj okundu Akşener, mesajında şunları söyledi:

"Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer diyerek çıktığımız bu yolda aynı cesareti gösteren dava arkadaşlarımı ve sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu topraklar için canını ortaya koymuş aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Vatan toprağı için mücadele eden Mehmetçiğimiz sağ olsun, var olsun. Bizi bu çatı altında buluşturan Yüce Rabbime şükürler olsun. Ne mutlu bizlere ki çok kısa bir sürede milyonların değişim umuduna dönüşen bir iyilik hareketi olduk. Ne mutlu bizlere ki il ve ilçe teşkilatımızla Türkiye’nin dört bir yanına imzamızı attık. Üzerimize vatanseverlik ceketini giydik ve bir olduk.

Sizlere de bu yolda verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. Siz cesur yürekler yalnızca kongre için bir araya gelmediniz, sizler Türkiye tarihine altın harflerle yazılacak yeni bir dönemin mimarları olarak buradasınız. IYİ Parti yalnızca iktidar olmakla kalmayacak. Nasıl ki Atatürk’ün yüz yıl önce ektiği tohumlar bugün de sermeye devam ediyor, biz de Atatürk’ün izinde gelecek yüz yılın tohumlarını atacağız. İYİ Parti siyasette kadınların ve gençlerin önündeki engelleri kaldıracak. İçimizde olan nice Mustafa Kemal’leri siyasete katacak.

İYİ Parti bu ülkenin yetişmiş beyinlerini vatanlarına döndürecek, ülkeleri için çalışmalarının yolunu açacak ve o çocukların kalpleri Türkiye için atacak. Kavgaların sona erdiği, umut dolu, huzur dolu bir gelecek bizi bekliyor. Yüzde yüzün kucaklaşması bizleri bekliyor. Kimseyi ayırmadan Türkiye’nin en dinamik siyasi hareketi olacağız. Olağanüstü günler yaşadığımız bu dönemde sizlerden de olağanüstü sabırlı ve gayretli olmanızı istiyorum.

Bilin ki genel başkanınız Türkiye iyi olana kadar ne kendi oturacak ne de başkasını oturtacak. Allah yardımcımız olsun. Ilk kongremiz hayırlı olsun."

Kongre Kurucu Başkan Recep Taner ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Osman Ertürk Özel’in üyelere rozetlerini takdimiyle son buldu.

Öte yandan 564 delegesi bulunan İyi Parti'de kongreye 425 delege katıldı. 384 delegenin oy kullandığı kongrede 1 oy geçersiz sayıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.