Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İYİ Parti Aydın İl Divanı’nı yeniledi

SİYASET 02.10.2019 - 10:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2323+ kez okundu.
 

İYİ Parti Aydın İl Divanı’nı yeniledi

İYİ Parti, tüzüğü gereği, genel idare kurulunun yeniden yapılanmasına uygun olarak Aydın’da da yapılanmasını gerçekleştirdi ve yeni il divanını oluşturdu.

AYDIN- İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada,”03 Ağustos 2019 tarihinde partimizin Ankara’da yapmış olduğu Genel İdare Kurulu Seçimli Olağan 4. Kurultayı’ndan sonra başkanlık divanı yenilendi. Yenilenen başkanlık divanında daha önce Genel Başkan Yardımcılığı olarak yapılan görev dağılımları ayrı birer başkanlık olarak yeniden tesis edildi ve divan sayısı da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’le birlikte 16’dan 17’ye yükseldi” dedi. Tüzüğe göre, İl ve İlçe Teşkilatlarında da, divan üyeleri sayısı en fazla Genel Merkez Başkanlık Divanı sayısı kadar olabileceğinden, İl Divanı’nı yenileyerek hem sayısal, hem de çalışma alanı olarak Genel Merkeze paralel şekilde yeniden oluşturduklarını belirten Başkan Cemal Sarı’nın verdiği bilgiye göre, İYİ Parti Aydın İl Divanı aşağıdaki listedeki şekilde oluşturuldu:
İYİ Parti, tüzüğü gereği, genel idare kurulunun yeniden yapılanmasına uygun olarak Aydın’da da yapılanmasını gerçekleştirdi ve yeni il divanını oluşturdu.

AYDIN- İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada,”03 Ağustos 2019 tarihinde partimizin Ankara’da yapmış olduğu Genel İdare Kurulu Seçimli Olağan 4. Kurultayı’ndan sonra başkanlık divanı yenilendi. Yenilenen başkanlık divanında daha önce Genel Başkan Yardımcılığı olarak yapılan görev dağılımları ayrı birer başkanlık olarak yeniden tesis edildi ve divan sayısı da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’le birlikte 16’dan 17’ye yükseldi” dedi.

Tüzüğe göre, İl ve İlçe Teşkilatlarında da, divan üyeleri sayısı en fazla Genel Merkez Başkanlık Divanı sayısı kadar olabileceğinden, İl Divanı’nı yenileyerek hem sayısal, hem de çalışma alanı olarak Genel Merkeze paralel şekilde yeniden oluşturduklarını belirten Başkan Cemal Sarı’nın verdiği bilgiye göre, İYİ Parti Aydın İl Divanı aşağıdaki listedeki şekilde oluşturuldu:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.