Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İYİ Parti 5 Ocak’ta delege seçecek

SİYASET 21.12.2019 - 14:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1633+ kez okundu.
 

İYİ Parti 5 Ocak’ta delege seçecek

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, delege seçimlerini 5 Ocak Pazar günü yapacaklarını bildirdi.

AYDIN- Başkan Cemal Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, “Genel İdare Kurulumuzun 16/09/2019 tarihli kararıyla, partimizin olağan kongre süreci başlamıştı. Genel Merkez Teşkilatımızın bilgisi doğrultusunda Aydın İl Teşkilatı olarak, ilçelerimizin olağan kongrelerini 8 Şubat 2020 - 29 Mart 2020 tarihlerinde yapmaları noktasındaki kararımızı daha önce kamuoyu ile paylaşmıştık” dedi. 5 İLÇEDE SEÇİM Başkan Sarı, delege seçimlerinin 5 ilçede yapılacağını belirterek, “Bu kararımız ve hukuki mevzuat gereği, üye sayısı 400’ü geçen ilçelerimizde ilçe kongre delege seçimi yapılması gerekmektedir. İYİ Parti olarak, üye sayımız 400’ü geçen ilçelerimiz ise Efeler, Nazilli, Söke, Kuşadası ve Didim ilçelerimizdir. Bu beş ilçemizde delege seçimi için hazırlıklarımızı tamamlayarak, delege seçimi kararı aldık” şeklinde konuştu. Sarı, buna göre bu beş ilçede 05 Ocak 2020 Pazar günü delege seçimi yapılacağını vurgulayarak, “Delege seçimi sebebiyle bu beş ilçemizde delege listeleri ve üye listeleri ilçe teşkilatlarımızda ve mahallinde askıya çıkarılmıştır” dedi.
İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, delege seçimlerini 5 Ocak Pazar günü yapacaklarını bildirdi.

AYDIN- Başkan Cemal Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, “Genel İdare Kurulumuzun 16/09/2019 tarihli kararıyla, partimizin olağan kongre süreci başlamıştı. Genel Merkez Teşkilatımızın bilgisi doğrultusunda Aydın İl Teşkilatı olarak, ilçelerimizin olağan kongrelerini 8 Şubat 2020 - 29 Mart 2020 tarihlerinde yapmaları noktasındaki kararımızı daha önce kamuoyu ile paylaşmıştık” dedi.

5 İLÇEDE SEÇİM

Başkan Sarı, delege seçimlerinin 5 ilçede yapılacağını belirterek, “Bu kararımız ve hukuki mevzuat gereği, üye sayısı 400’ü geçen ilçelerimizde ilçe kongre delege seçimi yapılması gerekmektedir. İYİ Parti olarak, üye sayımız 400’ü geçen ilçelerimiz ise Efeler, Nazilli, Söke, Kuşadası ve Didim ilçelerimizdir. Bu beş ilçemizde delege seçimi için hazırlıklarımızı tamamlayarak, delege seçimi kararı aldık” şeklinde konuştu.

Sarı, buna göre bu beş ilçede 05 Ocak 2020 Pazar günü delege seçimi yapılacağını vurgulayarak, “Delege seçimi sebebiyle bu beş ilçemizde delege listeleri ve üye listeleri ilçe teşkilatlarımızda ve mahallinde askıya çıkarılmıştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.