Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İtfaiyeden papağan operasyonu

GENEL 13.09.2019 - 11:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3428+ kez okundu.
 

İtfaiyeden papağan operasyonu

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde kafesinden kaçarak bir ağaca konan papağan cinsi bir kuş, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak sahibine teslim edildi.

AYDIN  - Edinilen bilgiye göre Girne Mahallesi’nde bir çocuğun evde beslediği papağan cinsi kuş kafesinden kaçarak, evin karşısındaki ağaca kondu. Sahibi kuşu yakalamakta başarılı olamayınca Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ağaçtaki kuşu merdiven yardımı ile yakalayarak, sahibine teslim etti. Papağanın sahibi çocuk, ağaçtaki papağanı yakalayıp kendisine teslim eden itfaiye ekiplerine teşekkür ederek, kuşuna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ifade etti.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde kafesinden kaçarak bir ağaca konan papağan cinsi bir kuş, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak sahibine teslim edildi.

AYDIN  - Edinilen bilgiye göre Girne Mahallesi’nde bir çocuğun evde beslediği papağan cinsi kuş kafesinden kaçarak, evin karşısındaki ağaca kondu. Sahibi kuşu yakalamakta başarılı olamayınca Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ağaçtaki kuşu merdiven yardımı ile yakalayarak, sahibine teslim etti. Papağanın sahibi çocuk, ağaçtaki papağanı yakalayıp kendisine teslim eden itfaiye ekiplerine teşekkür ederek, kuşuna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.