Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İtfaiye yetişti

ASAYİŞ 03.07.2018 - 10:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3684+ kez okundu.
 

İtfaiye yetişti

Elektrik panosu yangınına itfaiye müdahale etti.

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir evin elektrik panosunun aşırı yüklenme sonucu alev alması ile çıkan yangına itfaiye müdahale etti. Edinilen bilgiye göre, Efeler Veysipaşa Mahallesi 1614 sokakta bulunan 4 katlı bir apartmanın 3’üncü katındaki dairenin elektrik panosunda yangın çıktı. Aşırı yüklenmeden dolayı kabloların yanması ile çıkan yangın sonrası yapılan ihbar ile Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine geldi. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Elektrik panosu yangınına itfaiye müdahale etti.

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir evin elektrik panosunun aşırı yüklenme sonucu alev alması ile çıkan yangına itfaiye müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre, Efeler Veysipaşa Mahallesi 1614 sokakta bulunan 4 katlı bir apartmanın 3’üncü katındaki dairenin elektrik panosunda yangın çıktı. Aşırı yüklenmeden dolayı kabloların yanması ile çıkan yangın sonrası yapılan ihbar ile Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine geldi. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.