Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İstinat duvarı çöktü

ASAYİŞ 25.11.2019 - 09:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1937+ kez okundu.
 

İstinat duvarı çöktü

Kuşadası Ege Mahallesi’nde istinat duvarı çöktü. Bölgede maddi hasar meydana geldi.

AYDIN  - Dün saat 17:00 sularında meydana gelen olayda şans can kaybı yaşanmazken bir araç meydana gelen göçük sonrası düşmekten son anda kurtarıldı. Bölgede polis ekiplerince önlem alındı. Yan tekerlekleri çukurda kalan aracı itfaiyeden gelen çekici ile kurtardı. Yağan yoğun yağmur sonrasında istinat duvarında çatlaklar oluştuğunu belirten mahalle sakinleri yaşanan talihsiz olaydan sonra can kaybının yaşanmamasından dolayı mutlu oldukları belirtti.
Kuşadası Ege Mahallesi’nde istinat duvarı çöktü. Bölgede maddi hasar meydana geldi.

AYDIN  - Dün saat 17:00 sularında meydana gelen olayda şans can kaybı yaşanmazken bir araç meydana gelen göçük sonrası düşmekten son anda kurtarıldı.

Bölgede polis ekiplerince önlem alındı. Yan tekerlekleri çukurda kalan aracı itfaiyeden gelen çekici ile kurtardı.

Yağan yoğun yağmur sonrasında istinat duvarında çatlaklar oluştuğunu belirten mahalle sakinleri yaşanan talihsiz olaydan sonra can kaybının yaşanmamasından dolayı mutlu oldukları belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.