Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İstiklal Marşı'nın kabulü Didim'de kutlandı

GÜNCEL 12.03.2019 - 16:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3141+ kez okundu.
 

İstiklal Marşı'nın kabulü Didim'de kutlandı

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinliği Aydın’ın Didim İlçesi’nde düzenlenen törenle kutlandı. Etkinlikte İstiklal Marşı’nı en güzel okuyan öğrencilere ilçe protokolünce ödüller verildi.

AYDIN - 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı, Didim Cumhuriyet Ortaokulu tarafından Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Oda başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Ufuk Kurucu yaptı. Ardından İstiklal Marşı Okuma Yarışması’nda birinci olan öğrencilere ilçe protokolünce ödülleri verildi. Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı “Ebdiyen istiklal” adlı oratoryonun gösterimi yapıldı. Ardından Mehmet Akif Ersoy’un TBMM’deki ruh halini anlatan oyun sahnelendi. Anma etkinliği halk oyunları gösterileriyle sona erdi.
12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinliği Aydın’ın Didim İlçesi’nde düzenlenen törenle kutlandı. Etkinlikte İstiklal Marşı’nı en güzel okuyan öğrencilere ilçe protokolünce ödüller verildi.

AYDIN - 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı, Didim Cumhuriyet Ortaokulu tarafından Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Oda başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Ufuk Kurucu yaptı. Ardından İstiklal Marşı Okuma Yarışması’nda birinci olan öğrencilere ilçe protokolünce ödülleri verildi.

Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı “Ebdiyen istiklal” adlı oratoryonun gösterimi yapıldı. Ardından Mehmet Akif Ersoy’un TBMM’deki ruh halini anlatan oyun sahnelendi. Anma etkinliği halk oyunları gösterileriyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.