Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İşte Fenerbahçe'nin rakibi

SPOR 07.08.2015 - 15:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3296+ kez okundu.
 

İşte Fenerbahçe'nin rakibi

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk'e elenmesinin sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe, play-off turunda Yunanistan temsilcisi Atromitos ile eşleşti.

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk'e elenmesinin ardından UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi bugün saat TSİ 14.00'da İsviçre'nin Nyon kentinde çekilen kurayla belli oldu. Fenerbahçe, Yunan ekibi Atromitos ile eşleşti. İlk 20 Ağustos'ta Yunanistan'da, rövanş mücadelesi ise 27 Ağustos'ta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. UEFA Avrupa Ligi Play-off eşleşmeleri şöyle: Atromitos - FENERBAHÇE Ajax - Jablonec Steaua Bükreş - Rosenborg Young Boys - Karabağ Milsami - Saint Etienne Molde - Standard Liege Viktoria Plzen - Vojvodina PAOK - Brondby Bordeaux - Almaty Panathinaikos - Gabala Southampton - Midtjyland Dinamo Minsk - Salzburg Astra - AZ Alkmaar Rubin Kazan - Rabotnicki
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk'e elenmesinin sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe, play-off turunda Yunanistan temsilcisi Atromitos ile eşleşti.

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk'e elenmesinin ardından UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi bugün saat TSİ 14.00'da İsviçre'nin Nyon kentinde çekilen kurayla belli oldu. Fenerbahçe, Yunan ekibi Atromitos ile eşleşti. İlk 20 Ağustos'ta Yunanistan'da, rövanş mücadelesi ise 27 Ağustos'ta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi Play-off eşleşmeleri şöyle:

Atromitos - FENERBAHÇE

Ajax - Jablonec

Steaua Bükreş - Rosenborg

Young Boys - Karabağ

Milsami - Saint Etienne

Molde - Standard Liege

Viktoria Plzen - Vojvodina

PAOK - Brondby

Bordeaux - Almaty

Panathinaikos - Gabala

Southampton - Midtjyland

Dinamo Minsk - Salzburg

Astra - AZ Alkmaar

Rubin Kazan - Rabotnicki

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.