Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İstanbul’dan getirdi Söke’de yakalandı

ASAYİŞ 17.11.2018 - 12:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2264+ kez okundu.
 

İstanbul’dan getirdi Söke’de yakalandı

İstanbul’dan getirdiği uyuşturucuyla Söke’de yakalandı.

AYDIN– Aydın’ın Söke ilçesinde, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda İstanbul’dan getirdiği uyuşturucu maddeyi piyasaya sürmeye çalışan bir şüpheli yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASA Timi tarafından "Uyuşturucu madde eylem planı" çerçevesinde yapılan araştırmalar neticesinde E A. isimli şüphelinin, bir araç ile İstanbul’dan uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği bilgisine ulaşıldı. JASA Timi’nce düzenlenen operasyonda Söke ilçesi Argavlı Mahallesi’nde tespit edilen araç durdurularak, araç içerisinde bulunan şüpheli E.A. yakalandı. Adli makamların talimatı ile şahıs ve araç ince aramaya tabi tutuldu. Şüphelinin iç çamaşırının içerisinde poşete sarılı vaziyette 62 gram kristal diye tabir edilen uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi. Araçta yapılan aramada bong diye tabir edilen uyuşturucu içme aparatı elde edildi. Gözaltına alınan şüpheli E.A., adli makamlara sevk edildi.  
İstanbul’dan getirdiği uyuşturucuyla Söke’de yakalandı.

AYDIN– Aydın’ın Söke ilçesinde, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda İstanbul’dan getirdiği uyuşturucu maddeyi piyasaya sürmeye çalışan bir şüpheli yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASA Timi tarafından "Uyuşturucu madde eylem planı" çerçevesinde yapılan araştırmalar neticesinde E A. isimli şüphelinin, bir araç ile İstanbul’dan uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği bilgisine ulaşıldı. JASA Timi’nce düzenlenen operasyonda Söke ilçesi Argavlı Mahallesi’nde tespit edilen araç durdurularak, araç içerisinde bulunan şüpheli E.A. yakalandı.

Adli makamların talimatı ile şahıs ve araç ince aramaya tabi tutuldu. Şüphelinin iç çamaşırının içerisinde poşete sarılı vaziyette 62 gram kristal diye tabir edilen uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi. Araçta yapılan aramada bong diye tabir edilen uyuşturucu içme aparatı elde edildi. Gözaltına alınan şüpheli E.A., adli makamlara sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.