Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İşsiz gençlerle dayanışma

GÜNCEL 27.11.2020 - 10:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3034+ kez okundu.
 

İşsiz gençlerle dayanışma

CHP Efeler Gençlik işsiz gençlerle dayanışma ağı kuruyor.

AYDIN - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Covid 19 tedbirleri kapsamında kapanan restoran ve cafelerde çalışan gençlerle bir araya gelerek dayanışma ve iletişim ağı kuruyor. Çalıştıkları yerlerin kapanmasıyla mağduriyet yaşayan gençlerle bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, İşsizliğin ne olduğunu yaşamayanın bilemeyeceğini ifade ederek, " İktidar Covid19 salgınıyla mücadelede sınıfta kaldı. Kapanan işyerlerinde çalışan gençler ciddi anlamda mağduriyet yaşıyor. Belediyelerimiz de olmasa vatandaşın halini düşünen yok! Bu zor günleri birbirimizle dayanışma içinde yardımlaşarak geçiriyoruz." dedi. Mahalle mahalle kapı kapı dolaşarak işsiz gençleri ziyaret ettiklerini belirten Akosman, "Umarım bu davranışımız esnafa bir lira siftah parası dağıtanlara da örnek olur." şeklinde konuştu.
CHP Efeler Gençlik işsiz gençlerle dayanışma ağı kuruyor.

AYDIN - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Covid 19 tedbirleri kapsamında kapanan restoran ve cafelerde çalışan gençlerle bir araya gelerek dayanışma ve iletişim ağı kuruyor.

Çalıştıkları yerlerin kapanmasıyla mağduriyet yaşayan gençlerle bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, İşsizliğin ne olduğunu yaşamayanın bilemeyeceğini ifade ederek, " İktidar Covid19 salgınıyla mücadelede sınıfta kaldı. Kapanan işyerlerinde çalışan gençler ciddi anlamda mağduriyet yaşıyor. Belediyelerimiz de olmasa vatandaşın halini düşünen yok! Bu zor günleri birbirimizle dayanışma içinde yardımlaşarak geçiriyoruz." dedi.

Mahalle mahalle kapı kapı dolaşarak işsiz gençleri ziyaret ettiklerini belirten Akosman, "Umarım bu davranışımız esnafa bir lira siftah parası dağıtanlara da örnek olur." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.