Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İsmet Sezgin doğum gününde anılacak

SİYASET 05.01.2018 - 17:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3494+ kez okundu.
 

İsmet Sezgin doğum gününde anılacak

Merhum Meclis Başkanı İsmet Sezgin’in, doğum gününde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek bir dizi etkinlikle anılacağı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, İsmet Sezgin Heykeli’nin açılışının yapılacağı ilk etkinlik yarın saat 11'de Efeler Meşrutiyet Mahallesi'ndeki İsmet Sezgin Parkı'nda düzenlenecek. Açılış etkinliğinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerince müzik dinletisi gerçekleştirilecek. Yıldız Kenter-Şükran Güngör Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek ikinci etkinlikte ise İsmet Sezgin, müzik ve şiir dinletileriyle anılacak. Saat 13'teki etkinlikte Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tenor Murat Karahan ile Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçısı soprano Seda Ayazlı sahneye çıkacak. Müzik dinletisinde sanatçılara piyanist Demet Eytemiz eşlik edecek. Sanatçılar Zeki Müren eserlerini seslendirecekler. Şiir dinletisinde ise sahneye eski Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oyuncu, yönetmen, yazar Tamer Levent çıkacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu düzenlenecek olan "İsmet Sezgin Anma Etkinliği"ne tüm vatandaşları davet etti.
Merhum Meclis Başkanı İsmet Sezgin’in, doğum gününde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek bir dizi etkinlikle anılacağı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, İsmet Sezgin Heykeli’nin açılışının yapılacağı ilk etkinlik yarın saat 11'de Efeler Meşrutiyet Mahallesi'ndeki İsmet Sezgin Parkı'nda düzenlenecek. Açılış etkinliğinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerince müzik dinletisi gerçekleştirilecek.

Yıldız Kenter-Şükran Güngör Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek ikinci etkinlikte ise İsmet Sezgin, müzik ve şiir dinletileriyle anılacak. Saat 13'teki etkinlikte Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tenor Murat Karahan ile Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçısı soprano Seda Ayazlı sahneye çıkacak. Müzik dinletisinde sanatçılara piyanist Demet Eytemiz eşlik edecek. Sanatçılar Zeki Müren eserlerini seslendirecekler.

Şiir dinletisinde ise sahneye eski Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oyuncu, yönetmen, yazar Tamer Levent çıkacak.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu düzenlenecek olan "İsmet Sezgin Anma Etkinliği"ne tüm vatandaşları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.