Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İsmet Akın: Germencik için var gücümüzle çalışacağız

SİYASET 13.03.2019 - 18:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3494+ kez okundu.
 

İsmet Akın: Germencik için var gücümüzle çalışacağız

Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkanı İsmet Akın’ın, seçim ziyaretleri kapsamında Moralı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, katılımın yoğun olduğu toplantıda mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Akın, “Öncelikle bizlere inanıp bu alanı doldurduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Germencik için var gücümüzle çalışacağız” dedi. AKIN’A TAM DESTEK Başkan Akın’ı, samimiyetle karşılayan mahalle sakinleri “İsmet Başkan içimizden biri bu toprağın çocuğu, bizler vatanını seven insanlarız ve her zaman başkanımızın yanındayız. Belediyecilik, her kişinin değil er kişinin işidir ve İsmet Başkanımızın sözlerine ve hizmetlerine inanıyoruz” dedi. Vatandaşların yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eden İsmet Akın, “Bizleri takdir ve sevgi ile bekleyen bu coşkulu kalabalığa çok teşekkür ediyorum. Sizler için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Biz belediye başkanı olduktan sonra yol ve altyapı gibi görevlerimizin yanı sıra sosyal belediyeciliğe de önem vereceğiz. Germencik’te yaşayan kadınlarımız için güzel projelerimiz var. Sizler için kültür turizmleri, geziler düzenleyeceğiz. Kadınlarımız, annelerimiz her şeyin en güzellerine layık. Kadınlarımız mutluysa orada her şey yolunda demektir. Unutmamalıyız ki başarılı erkeğin arkasında her zaman bir kadın vardır. Ben de eşime sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkanı İsmet Akın’ın, seçim ziyaretleri kapsamında Moralı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, katılımın yoğun olduğu toplantıda mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Akın, “Öncelikle bizlere inanıp bu alanı doldurduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Germencik için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

AKIN’A TAM DESTEK

Başkan Akın’ı, samimiyetle karşılayan mahalle sakinleri “İsmet Başkan içimizden biri bu toprağın çocuğu, bizler vatanını seven insanlarız ve her zaman başkanımızın yanındayız. Belediyecilik, her kişinin değil er kişinin işidir ve İsmet Başkanımızın sözlerine ve hizmetlerine inanıyoruz” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eden İsmet Akın, “Bizleri takdir ve sevgi ile bekleyen bu coşkulu kalabalığa çok teşekkür ediyorum. Sizler için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Biz belediye başkanı olduktan sonra yol ve altyapı gibi görevlerimizin yanı sıra sosyal belediyeciliğe de önem vereceğiz.

Germencik’te yaşayan kadınlarımız için güzel projelerimiz var. Sizler için kültür turizmleri, geziler düzenleyeceğiz. Kadınlarımız, annelerimiz her şeyin en güzellerine layık. Kadınlarımız mutluysa orada her şey yolunda demektir. Unutmamalıyız ki başarılı erkeğin arkasında her zaman bir kadın vardır. Ben de eşime sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.