Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İŞKUR Danışmanları KUTO'da hizmet veriyor

GÜNCEL 23.03.2018 - 16:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3282+ kez okundu.
 

İŞKUR Danışmanları KUTO'da hizmet veriyor

Kuşadası Ticaret Odası tarafından yer tahsis edilen İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları, oda hizmet binasında haftada bir gün hizmet veriyor.

AYDIN - Bir buçuk yıldır süren uygulamada danışmanlar, İŞKUR kayıtlarını yapıyor, işgücü taleplerini alıyor. Ayrıca iş arayanların kayıtlarını yapıyor ve personel talep eden oda üyelerine yönlendiriyor. Perşembe günleri Oda hizmet binasında yoğun talep gören İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları’ndan, Kuşadası Ticaret Odası üyeleri aynı zamanda teşvikler hakkında da bilgi alıyor. Oda üyeleri perşembe günleri hukuk danışmanlığı hizmeti alıyor Kuşadası Ticaret Odası üyelerine, Ağustos 2016 tarihinden itibaren Oda Hukuk Müşavirliği tarafından danışmanlık desteği veriliyor. Ticari konularla ilgili oda üyelerinin karşılaştığı hukuki sorunlarda, Perşembe günleri verilen danışmanlık desteğinden yararlanan Kuşadası Ticaret Odası üyeleri, uygulamadan son derece memnun olduklarını belirttiler.
Kuşadası Ticaret Odası tarafından yer tahsis edilen İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları, oda hizmet binasında haftada bir gün hizmet veriyor.

AYDIN - Bir buçuk yıldır süren uygulamada danışmanlar, İŞKUR kayıtlarını yapıyor, işgücü taleplerini alıyor. Ayrıca iş arayanların kayıtlarını yapıyor ve personel talep eden oda üyelerine yönlendiriyor.

Perşembe günleri Oda hizmet binasında yoğun talep gören İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları’ndan, Kuşadası Ticaret Odası üyeleri aynı zamanda teşvikler hakkında da bilgi alıyor.

Oda üyeleri perşembe günleri hukuk danışmanlığı hizmeti alıyor

Kuşadası Ticaret Odası üyelerine, Ağustos 2016 tarihinden itibaren Oda Hukuk Müşavirliği tarafından danışmanlık desteği veriliyor.

Ticari konularla ilgili oda üyelerinin karşılaştığı hukuki sorunlarda, Perşembe günleri verilen danışmanlık desteğinden yararlanan Kuşadası Ticaret Odası üyeleri, uygulamadan son derece memnun olduklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.