Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İşinsanı Mehmet Öz; devletimizin yanında olalım!

GÜNCEL 24.03.2020 - 15:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3418+ kez okundu.
 

İşinsanı Mehmet Öz; devletimizin yanında olalım!

Efeler İlçesi Adnan Menderes Bulvarı esnaflarından ÖZ-AK Güvenlik ve ÖZLER Giyim işletmecisi İşadamı Mehmet Öz, sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasındaki paylaşımı Aydın gündemine oturdu.

Aydın- İşinsanı Mehmet Öz paylaşımında, “SAYIN VALİM AÇIK ÇAĞRIMDIR. EĞER İHTİYAÇSA BOŞ APARTMANIMIZI BU İLLET GEÇİNCEĞE KADAR HİZMETİNİZE VEREBİLİRİZ. ÖZ AİLESİ” Sadece insanların bireysel can güvenliği değil, toplumsal can güvenliği içinde büyük önem arz ettiğini söyleyen Öz, “Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile her geçen gün vaka sayısı ve can kaybı artmaya devam etmektedir. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere İçişleri Bakanlığımız, diğer bakanlıklarımız ile Valiliğimizce sürekli tedbirler alınmakta ve alınan bu tedbirler vatandaşlarımızla paylaşılmaktadır. Bu süreç içlerisin de bizim gibi işadamlarına da bazı görev ve sorumluluklar düşüyor, devletimizin ve milletimizin yanında olmak gerekiyor. Bizler ekmeğimizi Aydın’da kazanıyoruz, boş duran apartmanımızı da ihtiyaç olduğu takdirde bu illet salgın bitene kadar devletimizin ve milletimizin hizmetine verebiliriz. Sizin aracılığınızla Aydında yaşayan ve Aydında ekmeğini kazanan işadamlarımıza bir çağrıda da bulunmak istiyorum, “Bu illetten kutulana kadar devletimizin ve milletimizin yanında olalım, her türlü katkıda bulunalım” diyorum.  Öz son olarak, “Dünyayı saran Koronavirüs nedeniyle hayatımız tam anlamıyla etkilendi. İş dünyası etkilendi. Ekonomi etkilendi. Çalışma hayatında zaten sıkıntılı olan durumlara yenileri eklendi” dedi.
Efeler İlçesi Adnan Menderes Bulvarı esnaflarından ÖZ-AK Güvenlik ve ÖZLER Giyim işletmecisi İşadamı Mehmet Öz, sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasındaki paylaşımı Aydın gündemine oturdu.

Aydın- İşinsanı Mehmet Öz paylaşımında, “SAYIN VALİM AÇIK ÇAĞRIMDIR. EĞER İHTİYAÇSA BOŞ APARTMANIMIZI BU İLLET GEÇİNCEĞE KADAR HİZMETİNİZE VEREBİLİRİZ. ÖZ AİLESİ”

Sadece insanların bireysel can güvenliği değil, toplumsal can güvenliği içinde büyük önem arz ettiğini söyleyen Öz, “Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile her geçen gün vaka sayısı ve can kaybı artmaya devam etmektedir.

Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere İçişleri Bakanlığımız, diğer bakanlıklarımız ile Valiliğimizce sürekli tedbirler alınmakta ve alınan bu tedbirler vatandaşlarımızla paylaşılmaktadır. Bu süreç içlerisin de bizim gibi işadamlarına da bazı görev ve sorumluluklar düşüyor, devletimizin ve milletimizin yanında olmak gerekiyor.

Bizler ekmeğimizi Aydın’da kazanıyoruz, boş duran apartmanımızı da ihtiyaç olduğu takdirde bu illet salgın bitene kadar devletimizin ve milletimizin hizmetine verebiliriz.

Sizin aracılığınızla Aydında yaşayan ve Aydında ekmeğini kazanan işadamlarımıza bir çağrıda da bulunmak istiyorum, “Bu illetten kutulana kadar devletimizin ve milletimizin yanında olalım, her türlü katkıda bulunalım” diyorum.

 Öz son olarak, “Dünyayı saran Koronavirüs nedeniyle hayatımız tam anlamıyla etkilendi. İş dünyası etkilendi. Ekonomi etkilendi. Çalışma hayatında zaten sıkıntılı olan durumlara yenileri eklendi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.