Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İşe yetişme telaşı kaza getirdi

ASAYİŞ 29.11.2018 - 10:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2198+ kez okundu.
 

İşe yetişme telaşı kaza getirdi

Aydın’da trafik kazası, motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı

AYDIN - Aydın’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Mimarsinan Mahallesi’nde meydana gelen kazada her iki sürücünün de işe yetişmeye çalıştığı öğrenildi. Kaza Ali İhsan Paşa Bulvarı ile Turgut Özal Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. 09 EJ 283 plakalı otomobil ile üzerinde plakası bulunmayan motosiklet kavşakta çarpıştı. Kazada savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan motosiklet sürücüsünün belinden yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken polis otomobil sürücüsünün ifadesine başvurdu.
Aydın’da trafik kazası, motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı

AYDIN - Aydın’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Mimarsinan Mahallesi’nde meydana gelen kazada her iki sürücünün de işe yetişmeye çalıştığı öğrenildi.

Kaza Ali İhsan Paşa Bulvarı ile Turgut Özal Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. 09 EJ 283 plakalı otomobil ile üzerinde plakası bulunmayan motosiklet kavşakta çarpıştı. Kazada savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan motosiklet sürücüsünün belinden yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken polis otomobil sürücüsünün ifadesine başvurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.