Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İşadamı Sami Yalçın, CHP’den aday adaylığını açıkladı

SİYASET 13.02.2018 - 17:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3975+ kez okundu.
 

İşadamı Sami Yalçın, CHP’den aday adaylığını açıkladı

Didim'de işadamı Sami Yalçın, CHP'den belediye başkanı aday adaylığını açıkladı.

AYDIN- Didimli iş adamı Sami Yalçın, CHP’den Didim Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Değişimin faydalı olduğuna işaret eden Sami yalçın, “24 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkan aday adayıyım. Bugüne kadar Didim’in gelişmesinde kim emek vermişse herkese teşekkür ederim. Genel Merkezimiz beni bu göreve layık görürse ben ve ekibim, Didim halkı el ele vererek başaracağımıza inanıyorum. Halkım benden ne isterse biz onu yapacağız. Halkımızın önüne engel koymak yerine, onlara nasıl yardımcı olabilir diye çözüm üretme merkezi olmasıdır. Bizim sloganımız belli; Biz yapacağız halkımız bizi takdir edecek. Çünkü Didim’in değişime ihtiyacı var. Didim’i sözde değil, gerçek anlamda Türkiye’nin en önemli cazibe merkezi yapacağız. Hepimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
Didim'de işadamı Sami Yalçın, CHP'den belediye başkanı aday adaylığını açıkladı.

AYDIN- Didimli iş adamı Sami Yalçın, CHP’den Didim Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Değişimin faydalı olduğuna işaret eden Sami yalçın, “24 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkan aday adayıyım. Bugüne kadar Didim’in gelişmesinde kim emek vermişse herkese teşekkür ederim. Genel Merkezimiz beni bu göreve layık görürse ben ve ekibim, Didim halkı el ele vererek başaracağımıza inanıyorum. Halkım benden ne isterse biz onu yapacağız. Halkımızın önüne engel koymak yerine, onlara nasıl yardımcı olabilir diye çözüm üretme merkezi olmasıdır. Bizim sloganımız belli; Biz yapacağız halkımız bizi takdir edecek. Çünkü Didim’in değişime ihtiyacı var. Didim’i sözde değil, gerçek anlamda Türkiye’nin en önemli cazibe merkezi yapacağız. Hepimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.