Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İşadamı Arkun’un babası son yolculuğuna uğurlandı

GÜNCEL 18.03.2020 - 21:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3755+ kez okundu.
 

İşadamı Arkun’un babası son yolculuğuna uğurlandı

Baba Halil Arkun’un ani ölümü başta ailesi olmak üzere sevenlerine de büyük üzüntü yaşattı.

GERMENCİK - Geçmiş dönem Ak Parti Germencik Belediyesi Meclis Üyesi ve işadamı Mehmet Arkun’un babası çevresinde de çok sevilen ve sayılan Halil Arkun yaşlılığa bağlı geçirdiği rahatsızlık sonucu 78 yaşında vefat ederek tüm sevenlerini derinden üzdü. Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ortaklar Dört Yol Camii’ne getirildi. İşadamı Mehmet Arkun’u ve Arkun ailesini bu acı gününde AK Parti 23-24-26. Dönem Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Tariş İncir Birliği Başkanı Mustafa Bircan, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Germencik Ziraat Odası Meclis başkanı Necip Arslan, AK Parti Germencik İlçe Başkanı Abdurrahman Sivri, AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Somer, AK Parti Didim Belediye Meclis Üyesi Şakir Saruhan, Germencik Belediye Eski Başkanı Ümmet Akın ve iş dünyasının tanınmış simaları,  dostları, sevenleri yalnız bırakmadı. Ortaklar Dört Yol Camii avlusunda öğle namazına müteakip ile kalabalık cemaat topluluğu merhum Halil Arkun’un cenaze namazı için cemaat saf tuttu. Kılınan namazın ardından dualar eşliğinde omuzlara alınan tabut gözyaşları ve dualar eşliğinde cenaze aracına kadar taşındı. Merhum baba Halil Arkun’un cenaze Ortaklar asri Mezarlığında toprağa verildi. Yeni Ufuk Gazetesi Yazı Ailesi olarak Merhum Halil Arkun’a Allah’tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine de sabır ve başsağlığı dileriz.
Baba Halil Arkun’un ani ölümü başta ailesi olmak üzere sevenlerine de büyük üzüntü yaşattı.

GERMENCİK - Geçmiş dönem Ak Parti Germencik Belediyesi Meclis Üyesi ve işadamı Mehmet Arkun’un babası çevresinde de çok sevilen ve sayılan Halil Arkun yaşlılığa bağlı geçirdiği rahatsızlık sonucu 78 yaşında vefat ederek tüm sevenlerini derinden üzdü.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ortaklar Dört Yol Camii’ne getirildi. İşadamı Mehmet Arkun’u ve Arkun ailesini bu acı gününde AK Parti 23-24-26. Dönem Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Tariş İncir Birliği Başkanı Mustafa Bircan, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Germencik Ziraat Odası Meclis başkanı Necip Arslan, AK Parti Germencik İlçe Başkanı Abdurrahman Sivri, AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Somer, AK Parti Didim Belediye Meclis Üyesi Şakir Saruhan, Germencik Belediye Eski Başkanı Ümmet Akın ve iş dünyasının tanınmış simaları,  dostları, sevenleri yalnız bırakmadı.

Ortaklar Dört Yol Camii avlusunda öğle namazına müteakip ile kalabalık cemaat topluluğu merhum Halil Arkun’un cenaze namazı için cemaat saf tuttu. Kılınan namazın ardından dualar eşliğinde omuzlara alınan tabut gözyaşları ve dualar eşliğinde cenaze aracına kadar taşındı.

Merhum baba Halil Arkun’un cenaze Ortaklar asri Mezarlığında toprağa verildi.

Yeni Ufuk Gazetesi Yazı Ailesi olarak Merhum Halil Arkun’a Allah’tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine de sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.