Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İsabeyli’yi nasıl yönettiği ortada

SİYASET 17.05.2019 - 13:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2963+ kez okundu.
 

İsabeyli’yi nasıl yönettiği ortada

CHP Aydın İl Başkanı Çankır, AK Parti Milletvekili Erim’e sert çıktı

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in yapmış olduğu açıklamasına, “Önce o kendi belediye başkanlığı dönemine bir dönüp baksın, ondan sonra bizim başkanımızın hakkında konuşsun” dedi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Köprülü Mahallesi’ndeki iftar yemeğinden sonra yönelttiğimiz soruları yanıtlayan Başkan Çankır, FETÖ’den yargılanan Erkan Kararslan’ın mahkeme ifadeleriyle ilgili konuşan AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’e şöyle yanıt verdi: “Nazilli İlçemizin İsabeyli Mahallesi belde iken, Sayın Bekir Kuvvet Erim Vekilin nasıl bir belediye yönettiğini, özellikle orada yaşayan vatandaşlar ve bütün bölge çok iyi biliyor. Bugün İsabeyli’ye gittiğinizde, geride bıraktığı enkazı ve yargılandığı davalardaki sonuçları bölgemizde bilmeyen yok. Dolayısıyla kendi yaptıkları ve kafalarındaki bu zihniyet yapısını, bir süreden beri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun üzerine atılmak istenen bir iftirayla, bugün yine tekrar gündeme getirdiler. Yıllardır biz zaten hep söylüyoruz. Ama dün ayyuka çıkan konu, kamuoyunda, Sayın Özlem Çerçioğlu’na atılan iftiranın artık tüm Aydın halkı tarafından bilinmesinin ayıplığı ortaya çıktı. Sayın Özlem Çerçioğlu’nun yüreğinin içini kim alırsa alsın, içinden FETÖ çıkmaz, vatan sevgisinden başka bir şey çıkmaz. Kamuoyu bu sayede gerçekliği görmüş oldu. Bu kumpaslara ne Cumhuriyet Halk Partisi, Belediye Başkanı Sayın Çerçioğlu boyun eğecek, ne de CHP örgütleri boyun eğer. Biz ortaya çıkan bu ayyuktan da gayet memnunuz. Bütün bu iftirayı atanların da önümüzdeki süreçte yargılanması içinde örgütler olarak gereğini yapacağız.” Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sorumuz üzerine, “Genel başkanımız Sayın Kemal Kılınçdaroğlu bu konular üzerine bir açıklama yaptı. Ben genel başkanımızın üzerine herhangi bir açıklama yapmam uygun olamaz kurulan kumpasların üzerine gerekli açıklamayı yaptı” dedi. İftar yemeğine, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Kadın Kolları Efeler İlçe Başkanı Özlem Ekiz, İl ve İlçe Örgütleri, Gençlik Kolları ve İYİ Parti Aydın Teşkilat mensupları katıldı. Toplamda 1200 kişilik iftar yemeği hazırlanırken 1000’e yakın vatandaş katıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun etkinlik alanına gelmesiyle mahalle halkının heyecanla karşıladığı gözlendi. İftar yemeğinden sonra vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu ile hatıra fotoğrafı çekilme yarışına girdi. Başkan Çerçioğlu ve protokol sevgi gösterileri eşliğinde ayrıldı.
CHP Aydın İl Başkanı Çankır, AK Parti Milletvekili Erim’e sert çıktı

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in yapmış olduğu açıklamasına, “Önce o kendi belediye başkanlığı dönemine bir dönüp baksın, ondan sonra bizim başkanımızın hakkında konuşsun” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Köprülü Mahallesi’ndeki iftar yemeğinden sonra yönelttiğimiz soruları yanıtlayan Başkan Çankır, FETÖ’den yargılanan Erkan Kararslan’ın mahkeme ifadeleriyle ilgili konuşan AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’e şöyle yanıt verdi:

“Nazilli İlçemizin İsabeyli Mahallesi belde iken, Sayın Bekir Kuvvet Erim Vekilin nasıl bir belediye yönettiğini, özellikle orada yaşayan vatandaşlar ve bütün bölge çok iyi biliyor. Bugün İsabeyli’ye gittiğinizde, geride bıraktığı enkazı ve yargılandığı davalardaki sonuçları bölgemizde bilmeyen yok.

Dolayısıyla kendi yaptıkları ve kafalarındaki bu zihniyet yapısını, bir süreden beri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun üzerine atılmak istenen bir iftirayla, bugün yine tekrar gündeme getirdiler. Yıllardır biz zaten hep söylüyoruz. Ama dün ayyuka çıkan konu, kamuoyunda, Sayın Özlem Çerçioğlu’na atılan iftiranın artık tüm Aydın halkı tarafından bilinmesinin ayıplığı ortaya çıktı. Sayın Özlem Çerçioğlu’nun yüreğinin içini kim alırsa alsın, içinden FETÖ çıkmaz, vatan sevgisinden başka bir şey çıkmaz. Kamuoyu bu sayede gerçekliği görmüş oldu.

Bu kumpaslara ne Cumhuriyet Halk Partisi, Belediye Başkanı Sayın Çerçioğlu boyun eğecek, ne de CHP örgütleri boyun eğer. Biz ortaya çıkan bu ayyuktan da gayet memnunuz. Bütün bu iftirayı atanların da önümüzdeki süreçte yargılanması içinde örgütler olarak gereğini yapacağız.”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sorumuz üzerine, “Genel başkanımız Sayın Kemal Kılınçdaroğlu bu konular üzerine bir açıklama yaptı. Ben genel başkanımızın üzerine herhangi bir açıklama yapmam uygun olamaz kurulan kumpasların üzerine gerekli açıklamayı yaptı” dedi.

İftar yemeğine, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Kadın Kolları Efeler İlçe Başkanı Özlem Ekiz, İl ve İlçe Örgütleri, Gençlik Kolları ve İYİ Parti Aydın Teşkilat mensupları katıldı.

Toplamda 1200 kişilik iftar yemeği hazırlanırken 1000’e yakın vatandaş katıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun etkinlik alanına gelmesiyle mahalle halkının heyecanla karşıladığı gözlendi. İftar yemeğinden sonra vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu ile hatıra fotoğrafı çekilme yarışına girdi. Başkan Çerçioğlu ve protokol sevgi gösterileri eşliğinde ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.