Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İsabeyli Spor Tesisleri yenilendi

GÜNCEL 30.01.2018 - 10:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4034+ kez okundu.
 

İsabeyli Spor Tesisleri yenilendi

İsabeyli Spor Tesisleri Nazilli Belediyesi tarafından yenilendi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi, İsabeyli Spor Tesisleri yenileme çalışmaları kapsamında mevcut tribünü 160 metrekare çelik çatı ile kapattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Alıcık, İsabeyli’de yatırımların devam edeceği mesajını vererek yol çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “İsabeyli Mahallemizde çalışmalarımız sürüyor.  Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda İsabeyli Spor Tesisleri’ndeki mevcut tribün üzerini çelik çatı ile kapattık ve ön kısmına istinat duvarı ekledik. Yedek kulübelerinde de yenileme çalışmalarımız oldu. Nazilli Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu her zaman destekliyoruz. Sporsever vatandaşlarımızın saha ile ilgili talepleri vardı. Ekiplerimiz en kısa sürede talepleri yerine getirerek çalışmaları tamamladı. İsabeyli Mahallemizde de yoğun bir yol çalışmaları gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
İsabeyli Spor Tesisleri Nazilli Belediyesi tarafından yenilendi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi, İsabeyli Spor Tesisleri yenileme çalışmaları kapsamında mevcut tribünü 160 metrekare çelik çatı ile kapattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Alıcık, İsabeyli’de yatırımların devam edeceği mesajını vererek yol çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “İsabeyli Mahallemizde çalışmalarımız sürüyor.  Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda İsabeyli Spor Tesisleri’ndeki mevcut tribün üzerini çelik çatı ile kapattık ve ön kısmına istinat duvarı ekledik. Yedek kulübelerinde de yenileme çalışmalarımız oldu. Nazilli Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu her zaman destekliyoruz. Sporsever vatandaşlarımızın saha ile ilgili talepleri vardı. Ekiplerimiz en kısa sürede talepleri yerine getirerek çalışmaları tamamladı. İsabeyli Mahallemizde de yoğun bir yol çalışmaları gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.