Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İsabet Okulları’ndan uçurtma şenliği

GENEL 09.04.2018 - 18:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3654+ kez okundu.
 

İsabet Okulları’ndan uçurtma şenliği

Özel Aydın İsabet Okulları tarafından Gençlik Hizmetleri ve İl spor Müdürlüğü Kardeşköy Atletizm Stadyumu’nda, “Uçurtmanı Kap Gel” sloganıyla bir etkinlik düzenlendi.

AYDIN - Etkinliğe öğrenciler, veliler, öğretmenler ve davetliler yoğun katılım gösterdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı organizasyonda, aileler, hem çocuklarıyla özgürce uçurtmalarını gökyüzünde süzdürmenin keyfini yaşadı, hem de çimde koşmanın mutluluğunu yaşadı. Uçurtmanın yanı sıra oyun parkları ve geleneksel oyunlar da öğrencilerin keyfine keyif kattı. Ayrıca hazırlanan ikramlar katılımcılar için ayrı bir mutluluğa vesile oldu. Gökyüzünün uçurtmalarla kaplandığı etkinlikte çocukların ve ailelerin gülen yüzleri yaşanılan duyguların en güzel ifadesiydi. Etkinlikte katılımcılara hitap eden Özel Aydın İsabet Okulları Müdürü Muharrem Bahar, öncelikle katılımcılara teşekkürlerini iletti, etkinlik için stadyumun tahsisinde destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yöneticilerine şükranlarını belirtti. Öğrenci ve veliler için yönetim kurulunun desteği ile bu ve benzeri birçok güzel organizasyon yapacaklarını belirten Bahar, güzel bir gelecek için öğrencilerin mutlu bireyler halinde yetişmelerinin çok önemli olduğunu ifade etti. Yönetim Kurulu adına duygularını aktaran Hidayet Bulut da katılımcılara bu güzel pazar gününde davete icabet edip şenlik havasını pekiştirdikleri için tekrar teşekkürlerini ifade etti. Kendisinin de okulun bir velisi olduğunu belirten Bulut, “Çocuğumla bu keyfi beraber yaşamak oldukça güzeldi. Öğrencilerimiz ve velilerimiz için daha güzel etkinlikler düzenlemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. bu etkinliğe destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yöneticilerine ve emeği geçen personelimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Özel Aydın İsabet Okulları tarafından Gençlik Hizmetleri ve İl spor Müdürlüğü Kardeşköy Atletizm Stadyumu’nda, “Uçurtmanı Kap Gel” sloganıyla bir etkinlik düzenlendi.

AYDIN - Etkinliğe öğrenciler, veliler, öğretmenler ve davetliler yoğun katılım gösterdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı organizasyonda, aileler, hem çocuklarıyla özgürce uçurtmalarını gökyüzünde süzdürmenin keyfini yaşadı, hem de çimde koşmanın mutluluğunu yaşadı.

Uçurtmanın yanı sıra oyun parkları ve geleneksel oyunlar da öğrencilerin keyfine keyif kattı. Ayrıca hazırlanan ikramlar katılımcılar için ayrı bir mutluluğa vesile oldu. Gökyüzünün uçurtmalarla kaplandığı etkinlikte çocukların ve ailelerin gülen yüzleri yaşanılan duyguların en güzel ifadesiydi.

Etkinlikte katılımcılara hitap eden Özel Aydın İsabet Okulları Müdürü Muharrem Bahar, öncelikle katılımcılara teşekkürlerini iletti, etkinlik için stadyumun tahsisinde destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yöneticilerine şükranlarını belirtti. Öğrenci ve veliler için yönetim kurulunun desteği ile bu ve benzeri birçok güzel organizasyon yapacaklarını belirten Bahar, güzel bir gelecek için öğrencilerin mutlu bireyler halinde yetişmelerinin çok önemli olduğunu ifade etti.

Yönetim Kurulu adına duygularını aktaran Hidayet Bulut da katılımcılara bu güzel pazar gününde davete icabet edip şenlik havasını pekiştirdikleri için tekrar teşekkürlerini ifade etti. Kendisinin de okulun bir velisi olduğunu belirten Bulut, “Çocuğumla bu keyfi beraber yaşamak oldukça güzeldi. Öğrencilerimiz ve velilerimiz için daha güzel etkinlikler düzenlemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. bu etkinliğe destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yöneticilerine ve emeği geçen personelimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.