Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İş ve siyaset dünyasını buluşturan cenaze töreni

GENEL 27.12.2018 - 20:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1625+ kez okundu.
 

İş ve siyaset dünyasını buluşturan cenaze töreni

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren İnşaat Yüksek Mühendisi Nizamettin Sarıbaş, kent protokolünün ve çok sayıda seveninin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

AYDIN- Aydın siyaset ve iş dünyasının önemli simalarından İnşaat Yüksek Mühendisi, Adalet Partisi (AP) ile Anavatan Partisi (ANAP) Eski İl Başkanlarından Nizamettin Sarıbaş için Bey Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesi, aile fertleri, başsağlığı dileklerini kabul etti. Kılınan cenaze namazının ardından, Sarıbaş’ın naaşı bir süre omuzlarda taşınarak, cenaze arabasına kondu. 74 yaşında, çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak vefat eden Sarıbaş’ın cenazesi, Kemer Mezarlığı’nda toprağa verildi. Nizamettin Sarıbaş’ın, Bey Camii’ndeki cenaze törenine, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, ANAP döneminin Bakanlarından, Bayındırlık ve İskan Bakanı Cengiz Altınkaya, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, AK Parti’li eski milletvekilleri Ahmet Rıza Acar ve Mehmet Erdem, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, ASTİM Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Efeler Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir ile çok sayıda vatandaş katıldı. ANAP döneminin bakanlarından Aydınlı siyasetçi Yüksel Yalova katılamayınca çelenk gönderdi.
Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren İnşaat Yüksek Mühendisi Nizamettin Sarıbaş, kent protokolünün ve çok sayıda seveninin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

AYDIN- Aydın siyaset ve iş dünyasının önemli simalarından İnşaat Yüksek Mühendisi, Adalet Partisi (AP) ile Anavatan Partisi (ANAP) Eski İl Başkanlarından Nizamettin Sarıbaş için Bey Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesi, aile fertleri, başsağlığı dileklerini kabul etti. Kılınan cenaze namazının ardından, Sarıbaş’ın naaşı bir süre omuzlarda taşınarak, cenaze arabasına kondu. 74 yaşında, çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak vefat eden Sarıbaş’ın cenazesi, Kemer Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Nizamettin Sarıbaş’ın, Bey Camii’ndeki cenaze törenine, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, ANAP döneminin Bakanlarından, Bayındırlık ve İskan Bakanı Cengiz Altınkaya, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, AK Parti’li eski milletvekilleri Ahmet Rıza Acar ve Mehmet Erdem, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, ASTİM Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Efeler Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ANAP döneminin bakanlarından Aydınlı siyasetçi Yüksel Yalova katılamayınca çelenk gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.