Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kömürcüoğlu'nun iftarında iş ve siyaset buluştu

GENEL 09.06.2018 - 17:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4334+ kez okundu.
 

Kömürcüoğlu'nun iftarında iş ve siyaset buluştu

Çine ilçesinin tanınmış simalarından Kömürcüoğlu Şirketler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu ve oğulları yönetim kurulu üyesi Bircan Kömürcüoğlu ile Özkan Kömürcüoğlu'nun vermiş olduğu iftar yemeği büyük ilgi gördü.

AYDIN- Kömürcüoğlu Şirketler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu ve oğulları yönetim kurulu üyesi Bircan Kömürcüoğlu ile Özkan Kömürcüoğlu, Şeyhler Cami önünde iftar yemeği düzenledi. Yemeğe, AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Ak Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, çok sayıda bürokrat, iş adamı, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar ile çok sayıda madenci katıldı. Kömürcüoğlu Ailesi, davetlileri tek tek karşılayarak yakın ilgi gösterdi. Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde davetliler hep birlikte oruç açmanın keyfini yaşadı. İftar yemeğine katılan Çine İlçe Müftüsü Mehmet Atay ve din görevlileri Kuranı Kerim ve ilahiler okudu. Aydın İl Eski Müftüsü Bahattin Bildik eşliğinde dualar edildi.
Çine ilçesinin tanınmış simalarından Kömürcüoğlu Şirketler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu ve oğulları yönetim kurulu üyesi Bircan Kömürcüoğlu ile Özkan Kömürcüoğlu'nun vermiş olduğu iftar yemeği büyük ilgi gördü.

AYDIN- Kömürcüoğlu Şirketler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu ve oğulları yönetim kurulu üyesi Bircan Kömürcüoğlu ile Özkan Kömürcüoğlu, Şeyhler Cami önünde iftar yemeği düzenledi.

Yemeğe, AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Ak Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, çok sayıda bürokrat, iş adamı, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar ile çok sayıda madenci katıldı.

Kömürcüoğlu Ailesi, davetlileri tek tek karşılayarak yakın ilgi gösterdi. Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde davetliler hep birlikte oruç açmanın keyfini yaşadı. İftar yemeğine katılan Çine İlçe Müftüsü Mehmet Atay ve din görevlileri Kuranı Kerim ve ilahiler okudu. Aydın İl Eski Müftüsü Bahattin Bildik eşliğinde dualar edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.