Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İş kazasında 1 kişi yaralandı

ASAYİŞ 07.03.2017 - 08:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2599+ kez okundu.
 

İş kazasında 1 kişi yaralandı

Kuşadası’nda meydana gelen iş kazasında devrilen iş makinesinin operatörü yaralandı.

AYDIN- Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, operatör iş makinesinden alınarak hastaneye kaldırıldı. Olay dün saat 14:00 sırlarında İkiçeşmelik Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Özel bir firmanın taşeronluğunda yaptırılmakta olan otopark inşaatı sırasında kayalıkları kırıp düzeltmekte olan bir iş makinesi bilinmeyen bir nedenle devrildi. Olayı gören çevre sakinleri ve şantiyede çalışmakta olanların ihbarı ile olay yerine sağlık ekipleri geldi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı müşahede altına alınırken, ismi açıklanmayan operatörün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Meydana gelen iş kazası ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kuşadası’nda meydana gelen iş kazasında devrilen iş makinesinin operatörü yaralandı.

AYDIN- Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, operatör iş makinesinden alınarak hastaneye kaldırıldı.

Olay dün saat 14:00 sırlarında İkiçeşmelik Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Özel bir firmanın taşeronluğunda yaptırılmakta olan otopark inşaatı sırasında kayalıkları kırıp düzeltmekte olan bir iş makinesi bilinmeyen bir nedenle devrildi. Olayı gören çevre sakinleri ve şantiyede çalışmakta olanların ihbarı ile olay yerine sağlık ekipleri geldi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı müşahede altına alınırken, ismi açıklanmayan operatörün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Meydana gelen iş kazası ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.