Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İş kadınlarına fırsat ve imkanlar anlatıldı

GENEL 11.02.2019 - 11:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3890+ kez okundu.
 

İş kadınlarına fırsat ve imkanlar anlatıldı

Bir araya gelen iş kadınları kaynaştı

AYDIN- Aydın’daki iş kadınlarına, fırsat ve imkanlar anlatıldı. Aymira Otel’de düzenlenen kahvaltılı etkinlikte, Aydın’daki iş kadınları hem kaynaştı, hem de sektörel konularda görüş alışverişinde bulundu. Aydın İş Kadınları Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya Sosyal Güvenlik Kurumu Zeynep Yılmaz ve bir devlet bankasının şube müdürü Gamze Bozbağ konuk olarak katıldı. Sosyal Güvenlik Müdürü Zeynep Yılmaz, İŞKAD üyelerine SGK Teşvikleri ile ilgili detaylı bilgiler vererek, iş kadınlarının sorunlarına çözüm önerileri getirdi. Banka müdürü Gamze Bozbağ ise, iş kadınlarına krediler ve iş hayatının finanse edilmesine yönelik anahtar bilgilerle finans kaynaklarına ulaşmanın yollarını anlattı. Dernek Başkanı Belgin Çekmen, zaman zaman bu tür etkinliklerle Aydınlı iş kadınlarını bir araya getirdiklerini belirterek, “Önceliğimiz, kadını iş hayatında daha aktif kılmak, bilinçlendirmek, doğru adımlarla daha da ilerlemesini sağlamaktır" diyerek kendilerine böylesine nezih bir ortam sunan Aymira yetkililerine teşekkür etti. Program kapsamında üyeler eksik kaldıkları konularla ilgili detaylı bilgilendirilmeler yapılırken üyeler bu tarz etkinliklerin devamlı hale getirilmesini istediler.
Bir araya gelen iş kadınları kaynaştı

AYDIN- Aydın’daki iş kadınlarına, fırsat ve imkanlar anlatıldı. Aymira Otel’de düzenlenen kahvaltılı etkinlikte, Aydın’daki iş kadınları hem kaynaştı, hem de sektörel konularda görüş alışverişinde bulundu.

Aydın İş Kadınları Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya Sosyal Güvenlik Kurumu Zeynep Yılmaz ve bir devlet bankasının şube müdürü Gamze Bozbağ konuk olarak katıldı.

Sosyal Güvenlik Müdürü Zeynep Yılmaz, İŞKAD üyelerine SGK Teşvikleri ile ilgili detaylı bilgiler vererek, iş kadınlarının sorunlarına çözüm önerileri getirdi. Banka müdürü Gamze Bozbağ ise, iş kadınlarına krediler ve iş hayatının finanse edilmesine yönelik anahtar bilgilerle finans kaynaklarına ulaşmanın yollarını anlattı.

Dernek Başkanı Belgin Çekmen, zaman zaman bu tür etkinliklerle Aydınlı iş kadınlarını bir araya getirdiklerini belirterek, “Önceliğimiz, kadını iş hayatında daha aktif kılmak, bilinçlendirmek, doğru adımlarla daha da ilerlemesini sağlamaktır" diyerek kendilerine böylesine nezih bir ortam sunan Aymira yetkililerine teşekkür etti.

Program kapsamında üyeler eksik kaldıkları konularla ilgili detaylı bilgilendirilmeler yapılırken üyeler bu tarz etkinliklerin devamlı hale getirilmesini istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.