Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İş Dünyasının Genel Başkanı Aydın’da

EKONOMİ 04.02.2015 - 15:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2761+ kez okundu.
 

İş Dünyasının Genel Başkanı Aydın’da

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, konfederasyonun Aydın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bir organizasyona katılmak üzere Aydın’a geldi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, programı kapsamında ilk olarak Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti. Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olan Aydın’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Atasoy, "Aydın, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşunda çok önemli bir yere sahiptir. Aydın, ticaretiyle, ekonomisiyle, gelişen ve çağa ayak uyduran sanayisiyle, hızla büyüyen illerimizden birisidir" dedi. Vali Ayyıldız ise, "Öncelikle ilimize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı size teşekkür ederim. Yapmış olduğunuz ulusal ve uluslararası çalışmalar, insanlığa, barışa, huzura katkı sağlamaktadır. Çalışmalarınız ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamaktadır. Sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmalarıyla ülkemiz daha da güçlenecektir" diye konuştu.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, konfederasyonun Aydın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bir organizasyona katılmak üzere Aydın’a geldi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, programı kapsamında ilk olarak Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti. Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olan Aydın’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Atasoy, "Aydın, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşunda çok önemli bir yere sahiptir. Aydın, ticaretiyle, ekonomisiyle, gelişen ve çağa ayak uyduran sanayisiyle, hızla büyüyen illerimizden birisidir" dedi.

Vali Ayyıldız ise, "Öncelikle ilimize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı size teşekkür ederim. Yapmış olduğunuz ulusal ve uluslararası çalışmalar, insanlığa, barışa, huzura katkı sağlamaktadır. Çalışmalarınız ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamaktadır. Sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmalarıyla ülkemiz daha da güçlenecektir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.