Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İş dünyasından engellilere destek

GÜNCEL 01.12.2017 - 09:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2422+ kez okundu.
 

İş dünyasından engellilere destek

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği'nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenleyeceği etkinliğine hayırsever bir iş adamı tarafından destek verileceği belirtildi.

AYDIN- Didim Engelliler Derneği (DİYED) Başkanı Bedri Altıntaş, Dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenledikleri, etkinliklerle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Altıntaş, etkinlikler için derneğe katkı sağlayan işadamı Cuma Subaşı’na teşekkürlerini ileterek, “Bizler Dernek olarak 3 Aralık Engelliler Günü ve 10-16 Mayıs engelliler haftası olmak üzere yılda iki kez etkinlikler düzenliyoruz. Bu zamana kadar 11 yıldır yapılan tüm etkinliklerimizi kendi çabalarımızla düzenledik. Bu yıl 3 Aralık Pazar günü Didim Beach Otel’de gerçekleşecek etkinliklerimizde, Subaşı Ağa Yapı İnşaat firması, 300 kişilik yemek organizasyonunun tüm masraflarını üstlenmiştir. Sayın Subaşı, tüm masrafların karşılanmasının yanında, bir engellimize de akülü tekerlekli sandalye sağlayacağını belirterek bizleri sevindirmiştir. Bu vesileyle kendisine sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu sponsorluğun diğer topluma faydalı hizmetlere örnek teşkil etmesini de umuyorum” dedi İşadamı Cuma Subaşı da, ”Hayır yapmak, bu işi yapanlara destek sağlamak ve insanlık yararına katkıda bulunmak için bu işi yapıyoruz. Amacımız insanlara faydalı olmak. Bizler de zor şartlarda bu günlere geldik. Ancak şu an çok daha iyi durumdayız. Konuyla ilgili, başka sponsorluk çalışmalarımız da var. Mesela 16 Aralık’ta çocuklar için bir tiyatro etkinliğimiz var. Bu tür girişimlerimiz bundan böyle de imkanlarımız ölçüsünde devam edecektir” dedi.
Didim ve Yöresi Engelliler Derneği'nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenleyeceği etkinliğine hayırsever bir iş adamı tarafından destek verileceği belirtildi.

AYDIN- Didim Engelliler Derneği (DİYED) Başkanı Bedri Altıntaş, Dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenledikleri, etkinliklerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Altıntaş, etkinlikler için derneğe katkı sağlayan işadamı Cuma Subaşı’na teşekkürlerini ileterek,

“Bizler Dernek olarak 3 Aralık Engelliler Günü ve 10-16 Mayıs engelliler haftası olmak üzere yılda iki kez etkinlikler düzenliyoruz. Bu zamana kadar 11 yıldır yapılan tüm etkinliklerimizi kendi çabalarımızla düzenledik. Bu yıl 3 Aralık Pazar günü Didim Beach Otel’de gerçekleşecek etkinliklerimizde, Subaşı Ağa Yapı İnşaat firması, 300 kişilik yemek organizasyonunun tüm masraflarını üstlenmiştir. Sayın Subaşı, tüm masrafların karşılanmasının yanında, bir engellimize de akülü tekerlekli sandalye sağlayacağını belirterek bizleri sevindirmiştir. Bu vesileyle kendisine sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu sponsorluğun diğer topluma faydalı hizmetlere örnek teşkil etmesini de umuyorum” dedi

İşadamı Cuma Subaşı da, ”Hayır yapmak, bu işi yapanlara destek sağlamak ve insanlık yararına katkıda bulunmak için bu işi yapıyoruz. Amacımız insanlara faydalı olmak. Bizler de zor şartlarda bu günlere geldik. Ancak şu an çok daha iyi durumdayız. Konuyla ilgili, başka sponsorluk çalışmalarımız da var. Mesela 16 Aralık’ta çocuklar için bir tiyatro etkinliğimiz var. Bu tür girişimlerimiz bundan böyle de imkanlarımız ölçüsünde devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.