Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İş dünyası bilgilendirildi

EKONOMİ 10.09.2018 - 10:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3497+ kez okundu.
 

İş dünyası bilgilendirildi

Aydın'ın Didim ilçesinde, Didim Genç İş Adamları Derneği (DİGİAD) tarafından iş dünyasına yönelik olarak bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

AYDIN- Düzenlenen bilgilendirme toplantısının açılışın da konuşan DİGİAD Başkanı Özgür Deniz, Didim’in üst sıralara taşınması için toplantının büyük bir öneme arz ettiğini ifade ederek, toplantının ilçede bir ilk olduğunu belirtti. Düzenlenen toplantıya, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaleti Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kobaliç, siyasi parti temsilcileri ile iş dünyasından özel sektör temsilcileri katıldı. Toplantıda, Didim'in turizmi, tarımı, ticari hacmi gibi önem arz eden önemli ekonomik değerleri, sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.
Aydın'ın Didim ilçesinde, Didim Genç İş Adamları Derneği (DİGİAD) tarafından iş dünyasına yönelik olarak bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

AYDIN- Düzenlenen bilgilendirme toplantısının açılışın da konuşan DİGİAD Başkanı Özgür Deniz, Didim’in üst sıralara taşınması için toplantının büyük bir öneme arz ettiğini ifade ederek, toplantının ilçede bir ilk olduğunu belirtti.

Düzenlenen toplantıya, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaleti Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kobaliç, siyasi parti temsilcileri ile iş dünyasından özel sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Didim'in turizmi, tarımı, ticari hacmi gibi önem arz eden önemli ekonomik değerleri, sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.