Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İpek Yolu Sanat Çalıştayı başladı

SANAT 27.09.2017 - 10:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4214+ kez okundu.
 

İpek Yolu Sanat Çalıştayı başladı

7. Uluslararası Ege Art Sanat Günleri kapsamında Ege Üniversitesi ve Kuşadası Belediyesi işbirliği ile düzenlenen "Uluslararası İpek Yolu Sanat Çalıştayı" başladı.

AYDIN- Ege Üniversitesi tarafından bu yıl 7’inci kez düzenlenen Uluslararası Ege Art Sanat Günleri kapsamında Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Kuşadası Ege Art Uluslararası Sanat Günleri”, Kervansaray’da Uluslararası İpek Yolu Sanat Çalıştayı ile başladı. İpek Yolu Çalıştayı’na katılmak amacıyla Kuşadası’na gelen 14 farklı ülkeden 21 ressam Tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı’nda 2 Ekim tarihine kadar çalışmalarını sürdürecek. İngiltere'den Robın Cuter, Romanya'dan Constın Brenau, Darıusz Przewiezlikowski, Joanna Przewiezlikowski, Polonya'dan Kazimierz Kalkowski, Anna Kalkowska, İga Kalkowska,  Hollanda'dan Shefget Avdush Emını, Bangladeş'den Kazi Sahid, Dağıstan'dan Patımat Guseynova, Mısır'dan Ahmet Hameda, Makedonya'dan Burım Ukici, Çin'den Sıen He, Özbekistan'dan Liana Almyasheva, Abdumalıkow Shukhrat, Ukrayna'dan Vıoletta Mıshchenka, Pakistan'dan Halem Khan Breach, Fas'tan Khira Jalil ve Türkiye'den Burak Erim, Ümit Yiğit ile Mustafa Haykır olmak üzere 21 ressam ve akademisyenin yaptığı tablolar, 2 Ekim tarihinde İbramaki Sanat Galerisi’nde sergilenecek.
7. Uluslararası Ege Art Sanat Günleri kapsamında Ege Üniversitesi ve Kuşadası Belediyesi işbirliği ile düzenlenen "Uluslararası İpek Yolu Sanat Çalıştayı" başladı.

AYDIN- Ege Üniversitesi tarafından bu yıl 7’inci kez düzenlenen Uluslararası Ege Art Sanat Günleri kapsamında Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Kuşadası Ege Art Uluslararası Sanat Günleri”, Kervansaray’da Uluslararası İpek Yolu Sanat Çalıştayı ile başladı. İpek Yolu Çalıştayı’na katılmak amacıyla Kuşadası’na gelen 14 farklı ülkeden 21 ressam Tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı’nda 2 Ekim tarihine kadar çalışmalarını sürdürecek.

İngiltere'den Robın Cuter, Romanya'dan Constın Brenau, Darıusz Przewiezlikowski, Joanna Przewiezlikowski, Polonya'dan Kazimierz Kalkowski, Anna Kalkowska, İga Kalkowska,  Hollanda'dan Shefget Avdush Emını, Bangladeş'den Kazi Sahid, Dağıstan'dan Patımat Guseynova, Mısır'dan Ahmet Hameda, Makedonya'dan Burım Ukici, Çin'den Sıen He, Özbekistan'dan Liana Almyasheva, Abdumalıkow Shukhrat, Ukrayna'dan Vıoletta Mıshchenka, Pakistan'dan Halem Khan Breach, Fas'tan Khira Jalil ve Türkiye'den Burak Erim, Ümit Yiğit ile Mustafa Haykır olmak üzere 21 ressam ve akademisyenin yaptığı tablolar, 2 Ekim tarihinde İbramaki Sanat Galerisi’nde sergilenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.