Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İntiharı önleyen polise kutlama

ASAYİŞ 12.10.2019 - 10:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2988+ kez okundu.
 

İntiharı önleyen polise kutlama

Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahsı intihardan vazgeçiren polis memurunu kutladı.

AYDIN- Olay Aydın Atatürk Kent Meydanı Akbank Kavşağı’nda meydana gelmişti. Bir binanın çatısına intihar etmek amacı ile çıkan O.A. isimli şahsın intihar etmemesi için gayret ve çaba gösteren Emniyet mensubu başarılı olmuş, olası bir intiharın önüne geçmişti. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü personeli olan polis memuru, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici tarafından makamında ağırlandı. Personelin başarılarının devamını dileyen Ekici, tebriklerini de iletti.
Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahsı intihardan vazgeçiren polis memurunu kutladı.

AYDIN- Olay Aydın Atatürk Kent Meydanı Akbank Kavşağı’nda meydana gelmişti. Bir binanın çatısına intihar etmek amacı ile çıkan O.A. isimli şahsın intihar etmemesi için gayret ve çaba gösteren Emniyet mensubu başarılı olmuş, olası bir intiharın önüne geçmişti.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü personeli olan polis memuru, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici tarafından makamında ağırlandı. Personelin başarılarının devamını dileyen Ekici, tebriklerini de iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.